NEXT KASEDHIYAN SAKA SEPTEMBER KANGGO Kabeh

Kita don t nampa dijupuk tetep

Aku bisa ing supermarket minangka toko assistant lan ing garis banget, bojoku iku ing italia Air Force. Kita duwe siji kucing (Diego) lan AMBA ireng ngluwari kirik, disebut Sebastian. Kita wis wis akeh positif workwear pengalaman, padha duwe kabeh dadi kaya kulawarga lan padha ajeg teka kanggo ngunjungi kita. Kita nimbang dhéwé kanggo dadi maha, aktif lan edan kulawarga lan kita loro lanang temtunipun bakal tetep sampeyan ing driji sikil, aku janji ora bakal bosen. Yen sampeyan nimbang kita, kita bakal kaya kanggo njupuk iki akeh lan nambani iku minangka sembarang liyane proyek nanging uga kanggo nambani iki minangka pengalaman urip ngendi sampeyan bisa ketemu wong anyar, bisa sinau basa anyar lan nemokake cara anyar gesang. Kita arep wong sing seneng-seneng, maha lan ngrawat sing bakal melu lan gamelan (kanti awon) karo kula) lan bakal tetep lanang nglipur. Kita bakal perlu sampeyan kanggo pick wong munggah saka sekolah etc. Kita don t mung pengin wong kanggo bisa kanggo kita, kita arep wong kanggo dadi bagéan saka kulawarga kita, adhine sing amba utawa cak kanggo lanang. We are looking for a cah wadon utawa lanang sing ibune basa inggris minangka kita pengin kanggo kita anak loro kanggo dadi rampung loro-lingual. Loro lanang nganggo luar biasa apik inggris nanging saiki kita digunakake ing ngramut lan kapengin kemampuan. Kita bakal kaya sing kanggo mulang wong-wong mau inggris dening muter game, teka-teki, arep menyang taman etc. Kula lan bojoku bisa nganggo basa inggris uga banget, supaya ana bakal ora perlu kanggo sampeyan kanggo mangerteni italia kajaba sing wanted kanggo. Sampeyan bakal tansah duwe rong dina mati minggu.(Setu-minggu), Nalika sampeyan lagi kene, kita bakal kaya sing kanggo metu karo dicokot sing sethitik saka rumah tangga, boten serius, mung iku kaya nglayang, mlebu dishwasher, nyapu lan liyane normal house proyek. Kita don t duwe aturan ing wektu apa sampeyan njaluk ngarep ing wayah wengi utawa yen sampeyan tetep metu lan teka bali dina sabanjuré, nanging, kita bakal kaya sampeyan kanggo pitutur marang kita nalika sampeyan metu. Kita bakal kaya sing kanggo seneng-seneng nanging pengin supaya sampeyan aman Kita bakal seneng yen sampeyan mangan karo kita lan ngginakaken wektu karo kita minangka kita arep kanggo dadi lan aran bagéan saka kulawarga, nanging, iki mesthi isn t lampu. Kita manggon ing telung leveled omah ing lantai ndhuwur iku turu lan siji jedhing, sampeyan bakal duwe dhewe kamar turu karo mejo, tv, buku beting, lemari klambi lan lemari. Ing tengah lantai kita duwe lounge sing ndadékaké menyang pawon lan jedhing. Ing ngisor lantai kita duwe liyane lungguh area, jedhing lan pawon. Jedhing mester uga wis padusan sing sampeyan bisa duwe minangka dhewe yen sampeyan seneng. Wilayah ngendi kita manggon diarani Pease, iku cedhak Treviso.

Mung menit kanggo Venice dening sepur

Ing Pease ana persil saka bar lan café kang, kita duwe kantor post lan supermarket kabeh ing lumampah kadohan. Sampeyan bisa nggunakake mancal lan kulo menyang loro Pease tengah utawa kanggo nutup dening kutha-kutha. Ana iku sawijining italia kelas ing Treviso ing enjing ngendi sampeyan bisa pindhah kaping pindho a minggu,(wektu mangsa) kita bakal seneng mbayar kanggo sampeyan kanggo rawuh. Sadurungé au pasangan berjuang amarga padha ketemu iku hard kanggo rembugan karo guru minangka iya ora nganggo basa inggris, nanging, everyone kang beda sawijining s worth a nyoba yen sampeyan lagi kasengsem

About