submit


Kita ora bisa manggon tanpa ing internet saiki, karo smartphone kita lan incessant media sosial surfing. Dadi, iku ora surprise sing free online wis nambah ing popularitas uga. Akeh pasangan wis nggawa bebarengan thanks kanggo internet, nalika padha digunakake bakal ora wis ketemu ing gesang nyata. Lan iki kasunyatan wis buktiaken sepisan maneh dening Ilaria, a -taun-lawas italia wadon sing ketemu Zuleika, a -taun-lawas Indonesia wong sing manggen ing Bating regency, Jawa Tengah online. Saperangan disampekno karo saben liyane nggunakake Facebook lan rauh, hubungan blossomed menyang katresnan. Sawise sing, loro saka wong-wong mau sarujuk kanggo omah-omah saben liyane, malah sanadyan padha wis tau ketemu ing gesang nyata. Aku guess bener katresnan isih ana. Ilaria uga dikonfirmasi dheweke wis takon kanggo dheweke tuwane’ pangestune ing Italia sadurunge dheweke teka kanggo katon kanggo tresna gesang dheweke. Empu, ing April, Ilaria pungkasanipun digawe iku kanggo Zuleika ngarep ing Triaging desa, Kahneman district, Bating kabupaten. Supaya wani dheweke. Dheweke rawuh nyebabake gegeran ing desa, padha ora digunakake kanggo nampa manca lan Zuleika kang tanggi cepet kabar polisi saka Ilaria ngarsane. Tim papat policemen padha kirim kanggo Duiker house kanggo neliti ing Ilaria kang rawuh. Bating Polisi wakil pangareping Page Insp. Agues Zindart ngandika,»Kita ditakokake dheweke kanggo nemtokake apa dheweke waé ana teka menyang Indonesia.Kanggo rong taun, aku disimpen dhuwit aku tak saka makarya ing restoran ing Italia mung kanggo teka menyang Indonesia.»Uga maca: prancis Girl Dhaup Cina Wong Ngandika Dheweke Ora Perlu Mobil utawa Apartemen. Natal iku mung watara sudhut lan sing liya, supaya ing taun anyar. Nanging karo kabeh perayaan Natal. Ing ngono sampeyan ragal t ngerti, Chiang Rai dumunung ing Thailand lor lan, dibandhingake dhik sawijining kutha Chiang Mai

About