Ora, sampeyan lagi salah, kanca bubar marang kula. Italia bocah-bocah wadon sing gampang banget. Aku countered karo mamang katon.

Lan aku mesthi ketemu un Sacco di genet sing bakal merata incredulous. Supaya apa iku sing aku tansah krungu bab bocah-bocah wadon ing kene kang dadi angel. Aku ventured, nyoba kanggo njaluk menyang ngisor saka target ing mratelakake panemume. Lagi angel, ya, angel kanggo ketemu, angel kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti.

Aku manthuk

Sing aku wis krungu. Nalika wadon siswa sinau ing luar negeri kene arang sumelang bab kekurangan saka italia wong, mitra sing lanang nangis seeming anané saka italia wanita ing prowl.

Ngendi sing padha ndhelikake

a kanca saka ngarep, sinau kene kanggo sawetara sasi, mbuwang tangané munggah, katelu ing jest, loro-thirds ing frustasi, nalika aku ketemu wong kanggo ngombe. Uga, kanggo salah siji, kang mesthi wasn t arep kanggo nemokake wong-wong mau ing mahasiswa Irish toko seng adol bir kang frequented kanggo -euro pitchers. Nanging malah yen iya zona ing panggonan tengen, italia nightspots, kang bakal mung bisa ngujo iki wanita ayu saka kadohan. Lan ora amarga iku Amérika, nanging amarga italia wanita umume don t pindhah menyang bar kanggo ketemu karo wong lanang. Lagi mung metu kanggo ngombe karo kanca-kanca apik, asring ing campuran lanang-wadon klompok sing wis nyenyet kanggo abad, dikenal ing italia minangka bebarengan, lan supaya padha sing mokal kanggo pendekatan. Ora sing padha bakal t chatting kanggo rowange utawa wong padha d wis ngenalaken ing partai minggu sadurungé, kudu padha mbukak menyang wong-wong mau, nanging patemon wong-wong manca kanggo potensial pancing-ups, tanggal, lan sesambetan ora ing agenda. Ing Italia, ana cara kanggo nindakake paling iku, teka iku fa lan teka non-fa, lan patemon lanang ing bar tumiba rapi menyang kategori terakhir. Ing Serikat, cah wadon siji ageman munggah, dadi metu karo siji utawa loro gendhakan ing misi padha, mindai bar club lounge kanggo wong dheweke ketemu atraktif, lan banjur neruske kanggo eseman ing lan nggawe seductive mripat-kontak karo ngandika wong nganti kang moseys ing liwat lan mundut dheweke ngombe. Kemungkinan sing banjur telas, sanadyan matur nuwun winates ing loro kanggo jinis-jinis saka wong lanang ing bar lan orane katrangan saka maksud sing. Kene, ing tangan liyane, kanggo ketemu saben liyane, italia girl lan wong italia kudu mlaku ngenalaken dening teknologi kanca utawa kenalan, padha kudu presentation, presented kanggo siji liyane. Ketoke, malah mate potensial perlu dadi dianjurake. Sawise tepat nepangaken wis digawe, aku mbayangno kemungkinan sing telas kanggo wong-wong mau uga. Iki prabédan ing customs uga ora koyone pinunjul, nanging nalika kita manca sumelang ing bab carane hard iku kanggo ketemu wong ing pamilike kita negara, Italians duwe sing akeh harder. Padha kudu ngenteni kanggo bakal ngenalaken. Padha kudu ngenteni kanggo ketemu. Ing college dina iki, bocah-bocah wadon panggolekan metu ing frat pihak kiamat iku kanggo liyane saka kita, amarga wong lanang, ora gadhah kanggo njupuk bocah-bocah wadon metu ing tanggal maneh kanggo njaluk glethakaken, mung don t keganggu karo gaweyan gendakan nalika ing sekolah. (Sampeyan d bakal cingak ing nomer saka coeds sing wis tau wis ing klasik nedha bengi lan tanggal film.) Kajaba iku, kita manca bocah-bocah wadon kiamat iku kanggo italia wanita, lan mung minangka kanca-kanca Yahudi Audrey nemu upset saben wektu, dheweke meets becik Yahudi lanang sing tak Asia gendakan, aku mbayangno italia wanita sing ora ono siji-sijine banget pleased. Sandi kawitan Italia guru kene, temenan ing kerep kontak karo manca, mangertos masalah, lan, kang ing kahanan mboten umum saka gadhah pacar uga bevy saka kanca-kanca lanang, wis dijupuk marang dhéwé wigati tanggung jawab saka introducer, matchmaker. Sethitik iya dheweke éling sing celukan dheweke, Kantun Match, ora bode uga kanggo cocog dheweke iki nggawe. Ing mburi dina sanadyan, iku kabeh lan uga apik kanggo pirembagan bab patemon wong ora ing bar, nanging iki nightspots wis dadi bebarengan ditetepake minangka kontemporer patemon panggonan ora tanpa alesan: wong-wong padha gadhah alangan patemon saben liyane ing panggenan liya. Kanggo sisih paling, ical sing dina saka aula tari lan cilik, nyenyet-ngrajut komunitas, ing kang sampeyan nikah dhuwur sekolah gendhakan utawa boy sabanjuré lawang. Lan nalika italia wong lanang mikir iku nyedot sing italia bocah-bocah wadon sing dadi hard kanggo ketemu, iku ora persis peachy kanggo bocah-bocah wadon salah siji. Pancen, padha, mung minangka alangi dening ngenteni kanggo njaluk ngenalaken adat, kathah kanggo begrudge kasunyatan sing manca bocah-bocah wadon sing nyerbu kutha don t duwe kanggo muter game dening aturan sing padha. Banjur maneh, ing paling padha lagi ora digunakake dikenal minangka gampang, sanadyan, miturut kanca-kanca, padha sing, yen sampeyan wis luwih ndisik tenimbang kangelan melu ing patemon wong-wong mau. artikel WARTA italia Pamaréntah sing mentas diluncurake Brexit preparation plans acara-artikel Panjenengan Thursday forecast: paling apik acara ing Florence WARTA Medici gem koleksi ing Museum Arkeologi GAYA urip enggal kang Eve ing Florence nuduhake Tova Pipavav Paha, taun lawas New Yorker lan lulusan saka Universitas Washington ing St. Louis, Wis urip lan digunakake ing Florence, njelajah kutha kang ins lan rusak, kanggo sasi sasi

About