submit


Yen sampeyan ndharat ing artikel iki sasi utawa taun sawise publikasi, durung uwal pancen. Apa sing lagi kita Njupuk jaminan sepuluh taun sing wis dipetik lan daya saben taun saka kapentingan. Iki tegese ing sembarang wektu tartamtu, kinerja pasar kanggo pasar karo padha resiko lan dadi. Uga, cukup prasaja, ing pasar, investor bisa tansah tuku judhul, sepuluh taun sing kebayar saben taun. Mesti wae, karo padha securities ing circulation, ora ana siji bakal arep kanggo tuku sing jaminan kanggo sepuluh taun, mbayar kapentingan kanggo tuku iku perlu kanggo rega kanggo nyelehake lan akurasi kudu gulung mudhun kanggo. Ing rega, entuk kapentingan, sampeyan bakal duwe kinerja, yaiku sing saka pasar. Mesti wae, mengkono ngelawan pas nalika pasar tarif pindhah mudhun. Ing kasus kita, contone, yen pasar tarif pindhah menyang, bakal ana sing dikarepake kanggo kuwi lawas kita jaminan, sing kebayar taunan kapentingan lan rega bakal teka munggah kanggo. Yen katon ing petungan, lan nambah loro nilai saka kapentingan, nimbulaké tepak, ing decennial, nalika nyuda saka loro nilai ndadékaké kanggo tambah meh saka, Banjur, babagan saben titik jenis dansa bab, nilai saka koreksi utawa tambah ing rega. Nalika tarif ing munggah, pilihan sing paling apik iku ora duwe obligasi karo maturities dawa banget amarga rega wis intended kanggo mbenerake mung yen munggah ing kapentingan tarif bakal. Contone, yen kita jaminan sing kebayar kapentingan saben taun iku taun tinimbang, lan nambah ing nilai saka hasil bakal mimpin kanggo gulung pinunjul ing rega saka. Kurang saka nilai saka koreksi marang luwih saka sepuluh taun. misale jek kanggo njaluk mati ing long-term pasar. Luwih, banjur, kanggo seneng short-term maturities lan ngambang tarif pasar, amarga Pasar Bull ing obligasi bisa rampung. Yen sampeyan ndharat ing artikel iki sasi utawa taun sawise publikasi, durung uwal pancen. Apa sampeyan situs Iki migunakake cookie kanggo mesthekake pengalaman sing luwih apik ing situs iki. Yen sampeyan terus browsing, sampeyan idin kanggo kita nggunakake cookie

About