Tanggal karo manca wanita sing ora mung impen kanggo akeh wong, nanging uga banget nyata gol. Alesan kanggo iki stereotype sing wanita ing luar negeri tansah koyone luwih apik, luwih ayu, lan kinder ing tanah kelairan. Dina iki, ana akeh cara kanggo njaluk kenalan karo wong manca. Contone, iku bisa dadi free agensi utawa internasional camping gendakan, utawa sampeyan bisa malah ketemu wong-wong mau nalika lelungan. Wong-wong sing ngerti basa manca bisa gampang njaluk kenalan karo sembarang manca padha kaya. Nanging, yen sampeyan arep kanggo duwe sesambetan karo manca bocah-bocah wadon, banjur sampeyan kudu mikir bab kaluwihan lan cacat saka kuwi uni. Ayo s tokoh metu pros lan cons. Interethnic lan interracial tanggal wis ana wiwit kuna kaping. Iku iki dianggep adiluhung kanggo omah-omah karo cah wadon manca. Nanging, malah saiki, apa-apa wis diganti campuran kumpulan sing banget populer. Iku ketok sing nomer kekawin wis tambah ngartekno ing dekade anyar. Ing ngimpi paling gedhe saka sing paling bocah-bocah wadon iki nikah karo wong manca. Dina iki, akeh bocah-bocah wadon isih ngimpi bab kuwi kekawin. Padha mikir sing wong saka luar negeri sing luwih sukses lan uga-educated, bisa bantuan langsung, ngatasi kabeh masalah lan njupuk wong-wong mau kanggo fairyland saka katresnan lan kemewahan. Wong-wong, ing siji, pracaya sing bocah-bocah wadon ing luar negeri sliramu ayu, thriftier, kinder, etc. Nanging iku kabeh bener? Sayange, sampeyan ora bakal nemokake unambiguous jawaban ngendi wae.

Iku ora gampang kanggo nggawe kulawarga seneng karo wong manca, nanging iku cukup bisa. Alamiah, proses kenalan lan bangunan sesambetan serius cukup dawa: Sing kok pisanan tanggal dianggep paling penting lan macem acara. Sampeyan kudu ngelingi sing yen cah wadon nemtokaken kanggo ngunjungi negara, banjur dheweke wis serius maksud. Ayo padha ndeleng apa sing pros lan cons saka partner cah wadon manca. Luwih komunikasi, luwih gampang iku bakal kanggo golek basa umum karo wong anyar lan luwih menarik, sampeyan bakal koyone kanggo kenalan anyar. Sampeyan bakal sinau kanggo ngerti kabutuhan lan kepinginan saka wanita beda. Bocah-bocah wadon bakal tekan metu kanggo sampeyan amarga sampeyan bakal menarik interlocutor lan mung wong apik. Free manca bocah-bocah wadon, sampeyan bakal ngerti sing psikologi. Iku bakal gampang kanggo sampeyan kanggo nemtokake tujuan saka cah wadon saka pisanan menit saka komunikasi malah yen dheweke tutup iki skillfully. Ngerti yuta nuansa, sampeyan bakal bisa ngerti raos saka wong, dheweke kekiyatan lan kelemahane. Informasi iki bakal bantuan kanggo nemokake tombol kanggo jantung wong wadon. Budaya sing beda sing luwih saka beda ing basa, pangan, utawa sifat. Nyata beda katon saka nang endi wae ing njaba lan pengaruh ing cara wong ngerti donya. Sampeyan ora bisa ngerti iki saka buku utawa saka nuduhake TV. Nanging yen sampeyan wis sing manggen ing negara manca kanggo periode dawa lan ketemu sing beda-beda bocah-bocah wadon, banjur sampeyan bisa nemen ngerti liyane budaya.

Iki pisanan lan kangelan utama

Apa sing arep bocah-bocah wadon kanggo sampeyan ngerti? Sinau basa.

Luwih cepet luwih apik

Sinau ing ngarep, rawuh macem-macem kursus basa, ngunjungi khusus klub, lan rembugan karo native speakers liwat Skype utawa manca camping free. Saben negara wis dhewe ciri budaya lan mentality. Dadi, sampeyan ora duwe kanggo njaluk kenalan karo budaya saka negara sadurunge panentu ing hubungan serius karo cah wadon manca. Mbok menawa, iku ora supaya cocog ing dating tataran. Nanging banjur sampeyan bakal duwe kanggo manggon ing antarane budaya iki. Masalah biasane ora t kelakon yen cah wadon saka Eropah, nanging yen partner urip ing negara Muslim, sampeyan bakal duwe kanggo njaluk digunakake kanggo iku. Saka mesthi, akeh gumantung ing wong tartamtu lan carane padha tindakake tradhisi ing kulawarga. Bener, sampeyan bisa takon bab budaya saka negara liyane lan tradhisi kulawarga ing tataran saka correspondence. Sesambungan karo cah wadon manca ana rawuh wayahe nalika dheweke ngandika dheweke iku siap kanggo teka. Sembarang tanggal macem acara, lan tanggal karo wong wadon saka negara liyane luwih macem. Dadi, carane kanggo nyiapake kanggo patemon pisanan. Ngerti sing cah wadon arrives rauh, pisanan kabeh, sampeyan kudu rencana kabèh dina ing ngendi kanggo pindhah, apa kanggo nuduhake, etc. Wong manca, utamané Éropah, sing banget tresnani saka lelungan lan macem-macem excursions supaya nglampahi dina kaya iki. Yen sampeyan marang dheweke sing duwe rencana kanggo pastime sing bisa dadi menarik kanggo loro sing pracaya kula, dheweke bakal appreciate iku. Nyoba kanggo pirembagan bab neutral topik ing tanggal kapisan lan don t supaya kikuk ngaso njedhul. Yen sampeyan alamiah bisu utawa unsmiling, iku worth kanggo nindakake ing cara sing beda-beda. Yen ora, cah wadon bakal arep sing dheweke masyarakat urunan kanggo sampeyan. Iku normal yen sampeyan eseman sak tanggal karo cah wadon manca. Ing anané saka eseman bisa dipunsawang minangka malevolence. Nyiyapake lan menehi wong wadon hadiah cilik. Kuwi waé wis highly ngormati dening saben prawan. Nanging don ‘t nuduhake kuciwo yen dheweke ora’ t menehi apa-apa ing dina saka patemon pisanan. Akeh wanita don t kaya kanggo nglampahi dhuwit kanggo apa-apa. Yen sampeyan wis nggawe kesengsem positif ing dheweke, banjur dheweke uga menehi hadiah ing dina saka departure dheweke. Dadi, yen sampeyan arep kanggo nemokake manca bocah-bocah wadon kanggo gendakan, elinga siji bab iki: saben prawan wis unik. Mentality saka manca prawan saka Britain beda saka mentality saka native China. Kita ngarep-arep sing tanggal bakal sukses lan dadi langkah pisanan kanggo marriage

About