Ing kitab suci saka pasangan lan kulawargané, ing desember Acara ing Trieste

Ana desember ing markas saka AGI saka kutha Trieste, bumi kanggo kuburan bengkel kanggo nemokake lan nambah saperangan ingkang sesambetan lan anggota kulawarga liwat nulis lan tekenIng goal saka patemon yakuwi kanggo mundhakaken kesadaran saka peserta ing kamungkinan kanggo abot kanggo ngatur kritis fase dinamika saka kulawarga supaya sing arep saka lokasi iki sing menehi munggah kanggo gagasan menarik kanggo individu, kanggo saperangan lan kanggo kulawarga ing sawijining kabeh. Iku ngusulake mesthi page pendekatan kanggo kulawarga sistem tujuan manajemen kritis orane tumrap sekolah. Pribadi krisis, perkawinan lan kulawarga mesthi ing babak saka wulangan pitulungan ing clinical lan mediasi kulawarga, bakal"maca"liwat kontribusi dheweke tulisan hubungan kanggo Test L schei lan sistemik pendekatan saka ing mediasi kulawarga. Ing diskusi saka materi digambar saka pengalaman pribadi saka profesional bakal abot, diiringi dening teori panganggo lan pituduh saka deepening luwih. Kanggo nggawe nggunakake luwih saka situs anyar lan nganyari browser panjenengan kanggo versi paling anyar, utawa nyoba salah siji saka browser ngisor iki.




video chatting Free tanpa registrasi mirip mriksa telpon chatting roulette online saka telpon for free Free video Skype video pasangan Free ayo kang chatting video chatting manggon wanita kepingin kanggo ketemu sampeyan video chats tanpa registrasi Free video karo bocah-bocah wadon