Sampeyan duwe samar kesadaran sing ora tansah seneng ing sesambetan, nanging sampeyan bakal tau mbecikake uni dadi beracun. Kanggo wong-wong sing begja cukup kanggo golek anyar kapentingan romantis sawise beracun sesambetan, iku tanggung beda pengalaman. Kene sawetara iku sing kelakon kanggo bocah-bocah wadon sing ketemu wong apik sawise arep liwat sesambetan ala. Yen wong sing dadi wuta dipercaya diputer karo sampeyan ing cara sing sadurunge panginten iki unimaginable. Sawise sampeyan njaluk metu saka sing peteng guwa, sampeyan lagi isih urut saka panutup mata, amarga cahya anyar kang mung dicokot banget padhang. Senadyan cara iku rampung, sampeyan ngalami katresnan nyata, kang wis dadi akeh luwih saka paling wong bisa ngomong kanggo awake dhewe. Dadi, don t nemu banget hung munggah ing iku yen sampeyan ora bisa nemokake wong kanggo nalika sesampunipun. Sawijining s langka kanggo nemokake bab nyata ing segara kebak sanesipun. Utamané sawise sampeyan mung tak metu soko supaya kuat. Nalika sampeyan lagi ing sesambetan, sampeyan don t njaluk kula-saben sampeyan perlu kanggo mikir bab iku kanggo nalika. Sawijining s ora kaya sampeyan ora duwe kanggo pindhah ing lengkap menyang alas lan dadi pertapa utawa tindakan kaya. Mung pindhah liwat iku ing sirah. Nalika ex uga wis salah siji sing numpes hubungan wekasanipun, sampeyan lagi mbokmenawa luwih saka weruh saka kesalahane dhewe. Mungkin sampeyan ora kanggo komunikasi karo kabutuhan cukup. Mungkin sampeyan ragal t mikir sampeyan perlu kanggo. Wektu sabanjuré bakal luwih saka vokal bab wong-wong mau. Wiwit sadurungé hubungan meh numpes sampeyan (emphasis ing meh), sampeyan bisa mung arep kanggo apa sampeyan kanggo nalika. Lan yen ora kelakon, mung njupuk bull kanthi yaiku sungu. Mejet ing sing samara-samar bartender sampeyan bakal mbokmenawa flake metu ing, kiss sing acak wong sing bisa questionably luwih enom saka sampeyan. Sampeyan don t utang wong-wong mau apa-apa. Mung dhewe kanggo kabeh nyenengake sampeyan wis ora kejawab metu ing sadurunge. Lan sisih paling apik. Ora ana siji bisa ngadili sampeyan kanggo iku amarga padha ngerti sing mung mlaku liwat neraka lan bali. Ing beracun sesambetan, utamané ngontrol gedhe-gedhe, sampeyan bisa uga wis nandang gerah digunakake kanggo partner obsessing liwat sampeyan kanggo titik seeming edan. (Mbokmenawa amarga padha padha.) Paling wong normal, sanadyan.

Padha njupuk iku gampang, supaya don ‘t mikiraken anyar potensial roman isn’ t kasengsem. Ambu ingatase hak bebas sing lagi njupuk. Nrima ngala-ala lan njupuk digatèkaké. Sing dina iku liwat. Ing kasunyatan, pangertèn enem kanggo tandha slightest saka beracun sesambetan kudu suar munggah yen iku tau mengkono maneh. Bab sing paling apik kanggo nindakake iku kanggo nyelehake wong sadurungé ing game saka mengko. Cara sing ll supaya njupuk sembarang luwih ditempelake. Manawa, iku bisa babras kanggo dina utawa loro, nanging minggu utawa supaya mengko sampeyan bakal bali ing sikilmu.

Cuah, apik riddance

Kabeh kita krungu iku sawijining mratelakake panemume, ora kasunyatan. Kabeh kita ndeleng iku perspektif, ora bebener.

Ing panelusuran truth

Akeh wong galau ego katresnan karo katresnan bener amarga lampiran kanggo wong bisa gampang dimangertèni minangka katresnan Liyane Sing arep liwat divorce lan pemikiran yen sampeyan bakal tau mungkasi kroso nandhang sungkowo, supaya kepunjulen dening kabeh sing wis arep ing. Liyane Katresnan ndadekake donya mindhah. Katresnan iku paling sought-sawise pengalaman manungsa. Nanging paradoks iku nalika kita tresna, kita pindhah ing, goleki iku njaba kangge kita sesambetan. Liyane rasa Seneng iku soko sing ditemokaké ing dhewe. Utama tentrem lan ayem iku penting banget yen sampeyan arep kanggo manggon seneng urip sehat. Ora dadi banget hard ing dhewe, golek cara kanggo kalem atine lan ease kuatir lan depresi. Tau wiwit aku wiwit yoga lan semedi kabeh urip wis diowahi kanggo luwih apik. Aku aran bening babagan ngendi aku ing gesang kawula lan apa waé

About