Looking kanggo wong wadon kanggo sesambetan intim dhuwurku bobot normal physique kanggo bisa sesambetan serius yen kita cocog saben liyane Prayoga, tanpa mbebayani sifat. Tau nyekel wong ora bakal ninggalake ing alangan. Aku tresna kanggo jahitan, ngrajut, karya ing plot, kaya film, warta. Arep ketemu wong prayoga, ora agresif, ora mlaku-mlaku, ora tahap. Kanggo mbangun teknologi pangerten. Prayoga, tanpa mbebayani sifat.

Katresnan kanggo jahitan, ngrajut.

Kanggo karya ing plot

Tresna kanggo maca buku, nonton film, warta.

Arep ketemu wong prayoga

Ora agresif, ora mlaku-mlaku, kanggo ngormati dhewe lan wong wadon iki pangerten. Looking for lokal wong-Slav — mate nyawa kanggo hubungan serius saka Sochi-Adler-Sarwa dumadi. Sampeyan: patang puluh kanggo sèket taun, akeh saka satus pitung puluh lima, bobot wolung puluh lima, pegatan, tanpa anak, tanpa ala sifat, ekonomi, karo normal kuwalitas. Aku: patang puluh-enem taun lawas, dhuwur satus sewidak papat, ing bobot saka sèket pitu, pegatan, diwasa anak, aku ora duwe ala sifat, karo normal kuwalitas, blanja, lan liyane ing komunikasi, foto sawise correspondence. Aku jenis, wong wadon jujur, tanpa ala sifat. Arep kanggo njaluk kenalan karo prayoga, non-agresif lanang, ora Gossim, ora tahap.

Ketemu kene lan saiki tanpa pendhaftaran lan gratis ing ‘Separo’ telpon lan foto fun. Ndeleng foto, pesen lan nambah panjenengan. Iki, uga minangka telpon saka anggota situs sing bakal mbantu ing bisa wektu cedhak kanggo golek kanca anyar. Setengah — best Dating site karo foto lan nomer telpon kang sampeyan bisa peruse for free lan tanpa pendhaftaran sapunika. Arep kanggo ketemu bocah-bocah wadon utawa wong lanang online lan ngobrol, ndeleng foto lan bisa kanggo nelpon wong-wong mau ing telpon. Banjur nggunakake fitur saka situs.

Setengah satus, ndhaftar lan njaluk free akses kanggo kabeh layanan web, ngendi saben dina ana sing anyar patemon antarane peserta saka sak donya. Dina iki karo bantuan saka layanan ‘simpati’ sampeyan bisa milih foto saka bocah-bocah wadon lan lanang, ketemu wong-wong mau utawa malah nelpon wong-wong mau dening nomer telpon.

Nggabungake kita sapunika

About