Italia wanita sing ayu, lagi galak, geni lan sing kaya ora ana wanita liya ing planet Bumi. Aku ngerti saka pengalaman, aku digunakake kanggo manggon ana kanggo saperangan saka taun, lan aku iki gendakan wanita ing Italia kanggo kabèh wektu. Lan supaya kula pitutur marang apa saperangan saka taun iki. Aku aran kaya aku bisa nulis buku utawa loro ing dina ana. Iku narik banget, nyenengake lan seneng-seneng. Nanging dina iki, kanggo wiwitan, aku bakal kaya kanggo pirembagan bab italia siji wanita lan carane kanggo tanggal wong-wong mau. Padha sing, mesthi, apik tenan ibu. Lan sing paling jahwéh, ing Italia, wanita seneng ibu. Carane akeh tuwane kesel aku ndeleng ing kita dolanan? Kesel ora mung saka tumindake saben dinten nanging uga saka anak. Nanging ing kene iku beda-beda. Anak pancet liburan, adored dening kabeh sederek.

Utamané ing sisih lor.

Utamané ing Milan

Padha duwe sing dhewe kritéria kanggo fashion kemampuan — saben jinis sandhangan kudu saka account tartamtu lan werna tartamtu. Padha ora kaya banget padhang nada sanadyan. Kanggo maksud italia, kulawarga kabeh. Sawijining s wis dadi wiwit wektu immemorial, lan saiki iku wis musna liyane duwe bathi kanggo bisa karo kulawarga. taun kepungkur, rata-rata nomer saka anak ing italia kulawarga iki. Saiki sawijining s nyedhaki Eropah aturan. Durung lagi isih maha lan hasrat bab sing cedhak gedhe-gedhe. Udur karo wong ing umum dilarang. Kanggo wanita, iki isih dianggep ala muni. Lan kabeh padudon sing clarified ing ngarep.

Konco lawang

Lan kabeh pemandangan emosi sing bisa ndeleng ing werna — iku mung muter (lagi lair lakon). Uga, kang Amérika aku, ana sawetara sing beda antarane wanita ing AS lan ladies ing Italia, lan kene mung sawetara wong-wong mau. Njupuk dheweke telpon: karo girl Amérika, iku luwih gampang kanggo njaluk nomer dheweke yen dheweke nganggep arep metu karo sampeyan. Iku cukup harder nalika sampeyan partner wadon ing Italia, sampeyan bakal duwe kanggo karya kanggo iku. Arep metu: Ana kasempatan sing Amérika girl bakal ngajak sampeyan nang endi wae. Italia cah wadon ora, ora ana cara. Sampeyan kudu njupuk inisiatif. Nguber: Amérika cah wadon akeh prasaja ing cara iki, dheweke ora t duwe sabar. Durung italia bocah-bocah wadon arep kanggo ndeleng carane adoh sampeyan bakal pindhah kanggo wong-wong mau. Kuitansi: Iku luwih umum kanggo Amérika cah wadon kanggo mbayar kanggo dhéwé. Durung italia cah wadon ora, ing paling kanggo sawetara wektu (sawetara pisanan tanggal). Mentel: iku akeh luwih gampang kanggo ateges dewekne isih sungkan karo Amérika cah wadon. Bocah-bocah wadon iki cantik akeh minangka langsung sabisa yen kita mbandhingaké wong-wong mau kanggo italia bocah-bocah wadon. Oh sandi, sampeyan kudu dadi cukup apik ing iku, banget apik ing mentel kanggo njaluk italia cah wadon kasengsem. Apa ora italia kaendahan katon kaya? Pasuryan dheweke kudu simetris, oval-shaped, karo penting cheekbones. Lambé Plump, coklat mata lan sudhut, uga-groomed ireng eyebrows. Liyane manut panjaluk kang digawe kanggo irung, wiwit nemokake neat irung ing Italia masalah. Iki ayu oval bakal dipigura dening peteng curls nglukis saka pundhak panjang, ilang utawa tucked adoh ing sembrono aksi. Italians appreciate naturalness lan gamblang saka gambar. Minangka kanggo dandanan, yen italia wadon mutusaké kanggo nggunakake dandanan, banjur bab pisanan dheweke bakal nindakake iku fokus ing mata. Ing gati, Southern wanita sing utamané bejo: sing ciri sing iso di sawang melu nglukis ireng lashes. Biasane lagi isih rada tinted karo mascara. Awak wangun saka italia bocah-bocah wadon bisa diterangake ing tembung siji: alluring. Wiwit dina kuna Roma, apa-apa wis diganti — ing semenanjung padha ora kaya wong lancip. Rakulino kanggo siluet saka antique patung lan tokoh-tokoh saka Quattrocento canvases, mripat mbutuhake soko liyane olahan saka awak tortured karo diet. Italians tenan appreciate titiraras pelog nem, supaya formulir kudu cocok: pocapan dodo, pinggul lan hips, tanpa ekstra pambungkus. Dodo sing utamané ngormati elinga perang dodo saka Sophia Loren lan Gina Lollobrigida. Mbok menawa bab sing paling penting iku dadi asli. Dadi dhewe, salah siji lan mung. Ing Italia, wanita kaya gayane wong lanang sing duwe pangertèn fashion lan ngerti carane kanggo nangani piyambak. Liyane bab punika penting, tau pirembagan bab politik lan kuwi. Minangka aturan, padha sengit iku. Italia wanita kaya wong lanang sing ngerti apa kanggo pirembagan bab lan apa iku cocok durung wis mratelakake panemume dhewe bab kabeh. Dadi jenis kanggo dhewe lan ibuné, awit wong italia nilai makna konco tembung ibune cukup akèh. Keaslian, kapercayan, gaya, akale iki sing paling penting iku sing italia wanita kaya ing wong, manca utawa ora. Cara paling apik kanggo nglakoni iku kanggo duwe umum perusahaan saka kanca-kanca, utawa, mbok menawa, sederek. Kanggo dadi dhewe ing perusahaan saka dheweke lan kanggo nuduhake katresnan lan bab kanggo umum kanca-kanca punika saestu penting. Aja wedi nyedhak siji ing garis utawa malah ing werna, lagi cukup mbukak-minded kanggo kuwi kenalan, lan, minangka aturan, ora duwe masalah ngomong karo atraktif lan menarik disik. Lan yen kanggo ketemu ing gesang nyata iku ora pilihan, banjur ngerti sing ana cukup sawetara situs free khusus digawe kanggo free italia wanita. Cara paling apik kanggo miwiti gendakan salah siji saka italia singles kanggo ketemu dheweke kanca-kanca. Iku paling apik kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti italia cah wadon sing disenengi sak patemon karo kanca-kanca apik. Ketemu kanca cedhak saka cah wadon, mboko sithik entuk sing dipercaya. Iki langkah pisanan kanggo jantung gendhakan panjenengan. Yen sampeyan tak dhukungan saka kanca-kanca, nyoba takon dheweke ing tanggal. Yen sampeyan ana begja, iku ora bakal winates kanggo siji patemon. Nambani dheweke karo ngombe nanging uga manawa kanggo mbayar kanggo ngombe dhewe. Nanging yen saiki sampeyan ngalami ora kaping paling apik ing syarat-syarat duit, aja digunakake. Yen hubungan karo cah ayu italia wong wadon develops cepet sanget, bisa disiapake kanggo ngeselake kenalan karo wong tuwané. Paling italia wong lanang sing ora utamané antusias nalika ngomong bab nedha bengi karo wong tuwane. Aku manawa ing paling kasus kulawarga nedha bengi iku ora minangka mbebayani minangka Italians pratelan. Paling kamungkinan, sing saperangan saka koktail sing nunggu sampeyan ing garis karo kanca-mangsa rama-ing-hukum. Tau, ing kahanan apa wae sampeyan kudu disrespect dheweke kulawarga anggota. Ing kasus iki, sampeyan ngirim ora banget serius, digunakake, sampeyan bisa dadi boring. Gunakake pangertèn saka banyolan. Yen sampeyan ketemu Italians ing Italia, nimbang beda antarane wilayah. Meh saben wilayah Italia nduweni aturan dhewe lan kapercayan. Minangka panuntun umum, Northerners kathah dadi luwih ngati-ati saka sing padhang kidul partners. Raos wong-wong iki sing uga beda — mantan seneng laut ne abang lan putih lan cahya, nalika Southerners seneng meat lan spageti sauces. Nalika ana luwih wong-wong ing Italia saka wanita, isih ana cukup sawetara Italia single women mung nunggu sampeyan. Ing Italia, ana kultus saka kulawarga. Iku kudu kanggo Italians kanggo klumpukne ing preian karo kulawarga wutuh utawa kanggo ketemu karo kanca-kanca. Kekawin awal sing normal, lan, kanggo kabeh yoiku lan semangat saka wong italia, kulawarga tansah sijine ing ngarep. Saperangan sing padudon saben dina siji, karo piring kang di buwang watara, nanging ora bisa manggon tanpa saben liyane ora umum: padha manggon lan banjur njaluk pegatan lan banjur njaluk nikah maneh (conto klasik film Pernikahan Gaya italia karo Sophia Loren lan Marcello Mastroianni). Wong wadon siji ing Italia ora kétoké kesel, babras utawa nggeguyu. Sepisanan, dheweke sederek, akeh sadulur bakal tansah ndhukung dheweke, lan sareh, wong-wong apa ora sijine iku ing salib, malah yen dheweke wis anak. Lan elinga, sembarang sesambetan loro-cara werna, supaya nyoba ora kanggo kantun ora mung tembung nanging uga non-langsung komunikasi — makna, sadurunge nyeret, emosi. Nanggapi kanthi cepet kanggo dideteksi sinyal

About