submit


Show page, karo dhaftar panjarwa wanita sing manggon cedhak sampeyan, lan cumadhang kanggo ketemu kowe ing dina iki, kita kudu takon sampeyan pitakonan sawetara. Sawetara wanita saka masyarakat kita ana ibu-ibu siji utawa sibuk badan sing arep kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti wong. Ngormati privasi iki wanita. Gedhe persentasi saka wanita wis ditampilake kita sing ora arep apa-apa serius nanging mung njupuk kanggo ngerti wong utawa scopamici. Sampeyan bakal njupuk iki yen sing cilik. Ing kesempatan tartamtu, kita masyarakat nganakake acara manggon kanggo bantuan kita kedhaftar njaluk bantuan kanggo ngerti saben liyane, sampeyan uniresti kanggo sawetara iki. Sampeyan wis taun utawa luwih. Sawetara wanita wis takon kita ora kanggo ngidini akses kanggo wong-wong ing ngisor iki umur iki amarga prilaku boten cecek

About