submit


Modern, gampang-arep, mbukak, educated (lulus saka telung Universities), ana tansah ngrambah ing gesang, bekti ing allah, maha anak. Katresnan ing comfort saka ngarep. merry, nyenengake optimis, cook apik, kaya supaya, ora konflik, nanging ora bisa ngadeg nalika otak wiwiti maneh ngajari, ngowahi, ndhikte, etc. Wong ora ing wangun nanging ing isi. Kaya kula, seneng ing salawas-lawase normal, kafousia dina kang gesang, duwe pangertèn saka banyolan. Dipercaya kula – ing sayur sup bakal temtunipun bakal. Kelangan, nyata, tulus sayur sup. aku Arep golek wong lanang, sing bakal kanggo kula ing panggonan pisanan sawise gusti Allah. Jahwéh, kang ana wong ing kabeh nggatheake. Ora tembung nanging ing tumindak, supaya aku bisa otlupit wong kanggo kabeh taun saka kasepen, aku randha, aku kudu kuwat wong, sawijining, ora emas-digger, siji sing bisa dadi kepala kulawarga lan ora gumantung. Aran enom, semangat, pindhah karo klompok marang gunung-gunung kanggo seneng alam, katresnan sing, aku sing ing koor, katresnan nggawe kanca-kanca ing ngarep. Aku tresna kéwan lan cats, lan asu. Jenis, prayoga, cute, rusia. Arep wong shielded kula saka angin gedhe saka urip, lan aku bakal sinau kanggo cook ne abang lan putih favorit. Ya, aku bangga. Ya, aku cemburu. Ya, mbrontak. Ya, aku nekad sanget. Ya, aku wangkal, banget mbebayani. Ya, willful. Kanggo tame kula. Ya, aku tetep raos nang. Ya, aku. Teka ing, katon. Kadang aku sepi, nanging alam bébas ana, sok-sok kalem, kadhangkala hasrat. Kadang aku growl kaya diburu kewan, nanging aku ora cokotan, pracaya kula. Creative alam. Duwe Opera swara. Aku sing, nulis music. Duwe karya kreatif. Sing ana ing padaleman suci. Ortodoks. Ing support utama ing gesang iman. Guru. Kesuwur wicara terapi. Uga ahli ilmu jiwa, guru boso inggris lan musik. Katresnan Rusia lan music rusia, lan klasik sastra lan sajarah. Apik banget, mbukak, cepet kanggo ngapura, ora ngupaya keuntungan ing sesambetan. Aku tresna anak, putri lan liya-liyane. Looking for a man, mung kanggo dadi bojoné. Perlu jenis, cerdas, enten lan lanang, mbukak lan sabar, kang ora bakal ngganti, luwih Ortodoks, sing ing negara saestu maha, ora drinker, ora kasar, kang bakal dadi kaya watu tembok’, kang bakal dipercaya lan sing bakal bisa kanggo gumantung.

About