submit


Donya nyata ora supaya adoh saka donya Virtual, ing Chatting sampeyan bisa sapa sing arep nanging iki isih bisa nggawe jalaran. Kene kita bakal nggawe kita paling apik kanggo nglindhungi saka beboyo, sampeyan duwe sawetara pribadi sing kasedhiya, sampeyan bisa report penyalahgunaan karo klik prasaja, nyuwun bantuan ing kasus pengguna wis salah sikap menyang sampeyan. Ing kasus, tansah elinga aturan dhasar, tau nerbitaké data pribadhi, nomer telpon lan informasi liyane sing bakal mbebayani privasi panjenengan. Yen sampeyan arep kanggo deepen topik, kita ngajak sampeyan kanggo maca artikel sing bakal njlentrehake kabeh mamang babagan keamanan ing umum chatting, klik kene kanggo maca. Bab liyane manungsa ora bisa nindakake apa-apa sing bisa cilaka wong, nggawe coro sexsual objectifying, creeping ing, njlentrehke tumindak kasar marang, njlentrehke fisik reaksi, sengit wicara, utawa discriminatory basa adhedhasar jenis kelamin, agama, kesukuan, jinis utawa socioeconomic latar mburi. Ing cilik saka prilaku salah, kita bakal ora ragu-ragu kanggo nggawe ban saka Chatting lan pembatalan saka Akun. Sampeyan bisa Chatting minangka Tamu karo akeh watesan, iki bakal ngidini sampeyan kanggo nyoba yen sampeyan kaya lingkungan. Ndhaptar Akun Panganggo ngijini sampeyan kanggo duwe kabeh fitur Sosial kita Chatting, ngirim ing tembok, ngirim lan nampa Persahabatan panjalukan, duwe rinci Profil lan liyane. Kita kedhaftar bakal bantuan sampeyan sinau kabeh fungsi langkah dening langkah, liwat wektu sampeyan bisa uga dadi VIP pengguna kanggo ngakses akeh liyane fitur, kabeh iki kanggo free. Yen sampeyan ora arep kanggo nggawe Akun sampeyan bisa mung Mlebet karo Facebook, kanthi ngeklik ing Opsi Liyane ing akses lapangan

About