submit


Chatting roulette (jeneng asalé saka tembung «Omegle») iku sawijining video online chatting ing saindhenging donya, kang panggonan ngendi Sampeyan bisa sesambungan karo wong anyar nggunakake web Cam lan mikropon, nanging ing supaya kanggo nggunakake Sampeyan kudu wis diinstal Plug-ing saka video paling anyar versi. Pengunjung nemu ing acak interlocutor lan wiwit komunikasi karo wong, nalika dumadakan kanca iya ora kaya iku, sampeyan bisa kanthi gampang ngganti liyane (kanggo nindakake iki, klik ing «Next» Kita chatting roulette punika unik lan dhasar beda saka liyane chats. Ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng keuntungan: iku worth kang lagi nyimak sing kita wis mèlu kabeh aturan. Kanggo reged ngala-ala menyang kedhaftar lan manifestation saka nasionalisme utawa rasisme dening urip kunci. Ngandhani moderator ing nglanggar lan nggawe video chatting malah luwih apik. Ana apa-apa rumit. Page, nyambung webcam kanggo port USB, yen sampeyan tuku iku dhewe kanggo komputer pribadi. Sawise sing sampeyan kudu ndeleng pesen bab nyambungake piranti anyar. Yen ora, banjur iku bisa sing port ora bisa digunakake. Nyambung kamera menyang port USB liyane (biasane ing modern Pc ing paling -mbabarake sampeyan kudu nginstal driver sing ditempelake ing webcam. Tindakake pandhuan ing program lan ing mburi test driver. Iku bisa kanggo tumindak test ngrekam video, njupuk foto, ngedit nomer saka FPS etc. Yen driver iki ora klebu karo kamera, banjur ketik jeneng model menyang search engine lan golek program paling anyar ing website resmi saka produsèn. Ing laptop iku akeh luwih gampang – pembalap wis diinstal, lan webcam wis dibangun ing, supaya sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab karya port USB utawa driver. Sampeyan uga kudu priksa manawa sampeyan wis diinstal Plugin saka video kanggo video bener gambar ing browser. Mbayangno sing wis liwati tataran wiwitan lan kamera digunakake kanthi bener. Iku tetep cilik kanggo cilik – pindhah menyang chatting lan pilih jender panjenengan, banjur klik ing «aktifake kamera» lan banjur katon tandha ing kang sampeyan perlu kanggo wigati loro nilai: «ngidini» lan «elinga», banjur pencet tombol cedhak. Sawise sampeyan bisa kanthi gampang nggunakake webcam ing video chatting (iku bakal klebu kanthi otomatis tanpa ekstra astrocytoma mikropon masalah nyata kanggo paling kedhaftar chatting. Page, asring ana hissing swara amarga ora samesthine setelan ing piranti. Yen wis sareh, luwih kerep iku ora bisa, lan ing pihak liya ora bisa krungu sampeyan. Kanggo operasi sing bener saka piranti perlu kanggo nindakake ing ngisor iki persiyapan tata cara: kanggo Nindakake kabeh prosedur ndhuwur, nggunakake nambah-ing Manager browser HD. Pindhah menyang wong sampeyan uga bisa nggunakake tombol ing panel kontrol – hardware lan swara. Klik ing app, klik-tengen, banjur pilih ing menu pop-up ing «paramèter» tab. Ana klik ing lambang mikropon. Ing menu pop-up, pilih model saka mikropon, banjur nyetel ngrekam volume (sampeyan bisa sijine panggeser ing seredinok sing kanca cetha bakal krungu swara lan mikropon bakal pêntil karya kanggo dangu. Saka deliverance saka wedi kanggo lelungan kanggo liyane negara – dhaftar banget sing godhongé amba lan iku kabeh gumantung ing bayangan. Ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng tujuan utama saka nggunakake chatting roulette: Iki dhaftar cendhak kemungkinan. Elinga yen kabeh gumantung ing bayangan, nanging uga manawa kanggo tumindak ing aturan saka chatting kita.

About