submit


Salah siji saka aspèk paling apik kang wong kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti cah wadon. Saben uwong darbe dhewe techniques, nanging sampeyan duwe apa-apa dianggo paling apik kanggo sampeyan. Sampeyan ora bisa prédhiksi nalika sampeyan bisa uga ketemu siji tengen, supaya bisa disiapake. Sumber artikel punika badhe mulang sampeyan carane kanggo. Salah siji saka aspèk paling apik kang wong kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti cah wadon. Saben uwong darbe dhewe techniques, nanging sampeyan kudu nindakake apa paling apik yen dianggo kanggo sampeyan. Sampeyan ora bisa prédhiksi nalika sampeyan bisa uga ketemu siji tengen, supaya bisa disiapake. Sumber artikel punika badhe mulang sampeyan carane kanggo. Pindhah menyang gedung olahraga, ing bowling gg utawa sembarang panggonan liyane sing kaya kanggo pindhah ing kuwi cara sing, yen sampeyan ketemu cah wadon, sampeyan bakal wis duwe soko ing umum. Malah yen, kaya sampeyan, wis nyeret kanggo konser saka Justin Wayang kang sethitik adhine, sampeyan bisa njaluk ngguyu bebarengan. Ngguyu iku cara sing gedhe kanggo break ès. Ora kanggo nyelehake kakehan wangi, lan ora nyandhang sandhangan sing kebacut trendi. Dadi terjangkau lan ora banget agresif. Netepake kontak visual, nanging karo moderat. Yen sampeyan wis ngeweruhi sing iku ngombé padha bir, sottolinealo. Yen ageman klambi saka konser band favorit, sijine iku ing bukti. Shyness bisa muter ing sih, nanging ora ngidini sing nyegah saka ngomong karo cah wadon. Santai lan dadi dhewe. Wong-wong sing gemeter amarga padha sumelang ing bab apa bisa pindhah tengen. Fokus mung ing wayahe saiki lan sampeyan bakal rock. Ing bar lan klub sing ora becik panggonan kanggo ketemu bocah-bocah wadon seri. Sampeyan bisa uga ketemu wong cumadhang kanggo duwe hubungan karo sampeyan, nanging luwih kamungkinan kanggo nggawe acak ketemu. Yen sampeyan are looking for a girl saiki kanggo tuwane, katon munggah ing pasamuwan, universitas, kanggo restaurant utawa taman hiburan. Kejujuran punika kebijakan sing paling apik. Kabeh bocah-bocah wadon ketemu sing gendhakan potensial, kang wiwit karo sikil tengen, ing proses padha dening wong tulus. Ora ngapusi babagan umur, anak, mobil, proyek lan status perkawinan panjenengan. Iku becike kanggo nemokake ing awal yen sampeyan duwe apa-apa ing ing kutha, tinimbang ilang wektu larang regane. Antarane liyane iku, tengen cah wadon bakal njupuk kapentingan ing sampeyan kanggo carane sampeyan tenan, ora kanggo barang materi. Bisa dadi dalan gedhe kanggo break ès, utawa nguripake metu dadi bilai, lan banjur disiapake kanggo loro eventualities. Ora kabeh wong sing lucu minangka Vince Vaughn. Coba ora kanggo pujian banget akeh kaya ‘Sampeyan duwe eseman gedhe lan kuat ndeleng’. Padha sing becik, nanging supaya umum sing iku bakal luwih apik kanggo milih kanggo soko sing ora dikarepke kaya, ‘Sampeyan wis irresistible wangi’, ‘Sampeyan duwe becik rambute’ utawa ‘aku kaya rasukan tiyang istri, cocog karo sampeyan, saestu’. Yen sampeyan kaya ‘lord of The Rings’, kang rawuh maneh. Uga maca komik iku kelangan. Dadi dhewe lan liyane bakal teka dening dhewe. Yen sampeyan kaya apa njobo, utawa dolanan olahraga, kang terus kanggo nglakoni lan sampeyan bakal ketemu wong tengen. Sing apik, tresna kanggo cook, utawa melu ing acara hiburan karo kulawarga saben minggu. Iki kabeh kuwalitas apik kanggo cah wadon, minangka padha nduduhake sing poto-reliant lan diwasa. Yen kanca-kanca ngajak sampeyan kanggo konser utawa kanggo ndeleng film sing biasane ora bakal kaya, pindhah ana. Sampeyan tau ngerti sing sampeyan bakal ketemu. Ora ngapusi babagan maksud nyata, utamané ing awal. Yen sampeyan lagi ora looking for a sesambetan serius, ora ngomong sing enem. Sampeyan ora bisa invent crita mung kanggo narik kawigaten marang manungsa waé. Bebener bakal lumahing lan iku luwih apik kanggo jujur. Ora kanggo dadi banget agresif, yen sampeyan ora arep kanggo menehi kesan kang majeng ring anak alit. Prestale ngrungokake, elinga poin tombol apa dheweke ngandika lan pirembagan bab dhewe tanpa exaggerating. Apa latihan karo kanca saka yours. Iku luwih apik sing menehi saran negatif, tinimbang ngobong dhewe karo cah wadon ing umum

About