submit


Logis kanggo bisa kanggo miwiti nganggo, sampeyan kudu golek topik kanggo ngrembug, nanging ing wektu sing padha, iku kudu menarik obrolan ing kuwi cara sing bisa terus. Dadi yen sampeyan ndeleng cah wadon ayu ing werna lan sing arep kanggo mungkasi iku kedados duwe wani lan ora supaya iku uwal amarga saben kiwa ilang. Banjur iku kabeh gumantung ing karakter, sampeyan kudu kanggo ndeleng yen sampeyan sing isin utawa brash, nanging yen sampeyan are isin sampeyan mesthi bakal wedi nampa larangan, lan utamané kanggo nggawe ala tokoh nanging iku sabenere alesan iki kita ndeleng dicokot sing sethitik piye carane iku. Pisanan kabeh, kita bisa ngomong sing ana bocah-bocah wadon sing nggawe sampeyan ngerti langsung yen seneng utawa ora, amarga yen sampeyan katon ing sampeyan lan eseman ing sampeyan iku tegese sampeyan duwe kesengsem, nalika yen sampeyan katon knthi angel tegese sampeyan wis ora kenek apa-apa, nanging sampeyan kudu njupuk resiko tho lan mungkin takon marang kanggo nomer telpon yen sampeyan kaya dadi akeh, mesthi, yen sampeyan ora arep kanggo resiko iku, sampeyan bisa maca basa awak lan ngerti langsung yen wong wadon iku interested ing sampeyan. Yen sampeyan arep kanggo mangerteni carane nindakake iku dening Logis, ing loro kasus, yen sampeyan madhep cah wadon karo dicokot sing sethitik saka jantung, sampeyan bakal ngerti lan mbok menawa uga bakal ninggalake nomer telpon kanggo nglampahi ing wayah sore bebarengan. Sibuk lurung-lurung kebak wong lan katon watara karo pangarep-arep saka nemokake wong wadon sing kaya, page, banjur kanggo serangan tombol, ora bisa nemokake alesan-ora pati penting amarga iku ora mimpin kanggo tindakan, nanging sampeyan sing grapyak lan salam everyone lan, minangka tansah, nyoba kanggo dadi spontan amarga dening mengkono sampeyan bakal bisa kanggo pendekatan wadon lan nuduhake yen sampeyan bisa tansah duwe kanggo dipercaya dhewe. Uga, aku nyaranake sampeyan nyoba ora kanggo dadi banget pushy lan sampeyan bakal bisa ndeleng sing cah wadon bakal menehi sampeyan sakcara langsung, nanging bab penting banget lan nggawe iku nyenengake akèh, nanging ing wektu sing padha, aja fooled kakehan amarga sampeyan bisa tansah njaluk apa sing ngarep-arep kanggo ing urip. Mesthi yen pisanan ora bisa, aja pundung amarga luwih kaping kita nyoba lan liyane sing sinau kanggo pindhah menyang wektu sabanjuré. Coba ora kanggo inventarvi khayal iku mung dadi prasaja lan alam, amarga bocah-bocah wadon tresna wong spontan lan ora nyiyapake topik karo cah wadon amarga nggawe salah amba. Ing bab punika penting kanggo ngarih-arih cah wadon ing werna cara carane sampeyan panggonan dhewe ing ngomong iku, ora dadi luwih ing apa ngomong, lan akibate bocah-bocah wadon katon utamané prilaku. Uga, cara sing apik kanggo pick munggah cah wadon kanggo njaluk ngeweruhi karo modern sandhangan, nanging bab sing tau nyengsarakke duwe becik mobil amarga kabeh wanita kaya kanggo pindhah watara ing becik mobil, sampeyan uga perlu kanggo nambani fisik katon lan tau dadi apik amarga wangsulan: bab ingkang pisanan sing serangan nalika sampeyan pendekatan wong wadon ing werna katon metu sing ngucapaken misuwur ngandika, malah mripat kepengin sawijining bagean. Akeh wong bisa nemokake iku angel kanggo pendekatan wong wadon utawa wadon ing umum. Kadang iku shyness, liyane, Pisanan kabeh, aku arep kanggo pitutur marang kowe rahasia sing ing basis saben pendekatan, nanging, ndhuwur kabeh, apa kita ngomong bab ing kasus iki: yen sampeyan mbayar manungsa waé kanggo, sampeyan bakal ora duwe alesan kanggo wedi nggawe kesalahane, ajrih dheweke utawa pendekatan dheweke salah. Mulane, ing basis saka pendekatan ing umum, bab sing paling penting sampeyan bisa nindakake iku dadi kae lan ngenali sinyal awak. lan banjur sampeyan bisa tindakake langkah-langkah sing aku bab kanggo pitutur marang kowe. Sinau Carane Ngerti Basa Awak Wadon ing Supaya kanggo Ndeteksi Langsung Yen wong Wadon wis Kepincut Kanggo Sampeyan, Supaya alleys, lingkungan sing surem, nilar taman mobil, utawa metro stasiun sepi. Ing kasus iki, pendekatan ora bakal sukses lan sampeyan bakal apa kanggo ajrih cah wadon. Banjur, padha ora nindakake iku ing panggonan iki, nanging milih panggonan tengen. Sampeyan uga bisa milih ing basis saka tartamtu kapentingan sing duwe. Contone, yen sampeyan kaya komik, pindhah menyang asring ing nyimpen sing sadean wong-wong mau. Yen sampeyan kaya lukisan, liwat pameran utawa museum. Lan supaya ing. Ing cara iki, sampeyan bakal ngerti apa ngomong, lan iku luwih kamungkinan sing bakal bisa ketemu lan pendekatan cah wadon karo kang sampeyan. Sawise catturerai kang manungsa waé, nyoba kanggo njaga mripat kontak. Mesthi, njupuk ngilangi, kok ndandani wong wadon bisa dadi counter-produktif yen sampeyan ora ngerti iku. Yen dheweke ngasilake kanggo ing paling kaping telu, ana kasempatan apik sing dheweke kasengsem ing sampeyan utawa ing paling ngobrol karo sampeyan. Yen dheweke ngasilake eseman, iku tandha liyane apik yen sampeyan bisa dadi kasengsem ing sampeyan, utawa sing sampeyan lagi menehi cara kanggo pindhah kanggo pendekatan dheweke. Yen sampeyan wis diijolke sawetara glances lan ing paling eseman, karo sampeyan, sampeyan kudu dicenthang kang basa awak lan digunakake ing cara tengen. Sakabèhé, loro sinyal bakal menehi sampeyan luwih konfirmasi saka kapentingan, lan mulane titik departure kanggo mikir bab Poto sampeyan ora bisa nampa sinyal iki, iku tegese dheweke ora kasengsem kanggo melu ing obrolan karo sampeyan lan iki ora gumantung ing kasunyatan sing ana ing panggonan umum, nanging iku soko mesthi. Ora nguripake malah kanggo sampeyan. Nyekeli tangan nyabrang. Iku ngrungokake musik utawa maca buku. Misale jek gemeter. Iku khusus mengkono kanggo njaluk adoh saka sampeyan. Ing kasus iki, ngajeni tengen cah wadon kanggo bisa kiwa piyambak. Ing kasus-kasus iku kabeh dadi uga. kita pindhah menyang langkah sabanjure. kanggo break ès karo luwih tentrem atine kanggo loro sampeyan: sampeyan bakal nemokake luwih gampang soko kanggo ngomong, sampeyan ora bakal duwe wedi lan iku bakal akeh luwih gampang dileguarti yen sampeyan ngganti pikiran. Mbok menawa sing maca buku sing padha, utawa sampeyan wis ngeweruhi sing dheweke ageman t-shirt saka band sing kaya. Mungkin bis pungkasan lan sampeyan bisa ijol-ijolan tembung loro karo dheweke. Punapa mawon tembung, iku oke. Mung sing wis apa karo soko nyata, lan sing bisa dadi migunani kanggo pendekatan. Yen dheweke ora koyone luwih kasengsem diajak, supaya dheweke piyambak. Iku uga mungkasi kontak karo mata, menehi jawaban monosyllabic, looking around lan nyoba kanggo mbukak adoh saka obrolan karo sampeyan. Yen dheweke kasengsem iki bakal cetha banget: kang bakal nganggo karo sampeyan, bakal katon munggah ing sampeyan lan eseman. Yen sampeyan bisa kanggo pendekatan wadon ing umum ing cara iki, lan sampeyan bakal duwe ditetepake sing dheweke wis mesthi kasengsem ing ngomong karo sampeyan, neruske kanggo pacelathon. Iki bisa mili alamiah saka komentar es-mbobol utawa sampeyan bisa uga kudu nindakake liyane pitakonan, tansah adhedhasar pengamatan saka soko sing duwe utawa sing sampeyan ndeleng watara sampeyan. nalika ngandika. Ing cara iki sampeyan bakal bisa kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab dheweke, duwe kesempatan kanggo ningkataké interaksi, lan kanggo nuduhake wong sing kasengsem ing dheweke minangka wong lan sing arep kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti dheweke. Ing jalur iki, yen sampeyan kaya sampeyan, bakal ora dadi masalah yen sampeyan duwe nomer utawa kasempatan kanggo ketemu dheweke maneh. Iku bakal, Nanging, yen dheweke ngandika ora, supaya iku pindhah lan takon mau yen go kanggo warung nang endi wae. Tansah milih panggonan umum lan ing cara iki sampeyan bakal bisa kanggo aran ing ease lan ing kontrol saka kahanan. Elinga bab: iki iku bagéan sing paling penting ing absolute pendekatan wong wadon ing umum, utawa ing sembarang kahanan. Karo tips iki lan papat iki langkah-langkah bakal ora dadi angel kanggo njaluk apa sing arep lan bisa kanggo pendekatan wong wadon ing umum. Tansah elinga yen ana apa-apa luwih normal ing, supaya iku ora kudu mungkasi apa-apa

About