submit


Nalika wong wadon enom wis lungguh ing cafe karo tuwung saka warung, dancing ing klub utawa antarane ora pati cetho, boten kaperang dheweke saka laré saingan. Sampeyan ora bakal ngerti yen sampeyan arep kanggo miwiti partner cah wadon karo anak. Dheweke nemtokaken mung kanggo ngidini dhéwé kanggo ngaso saperangan jam. Nanging, gambar saka video wadon sing dheweke saiki wis, wis ngakali. Yen dheweke nyebataken anak dheweke ing obrolan, wong sing wis ditampilake kapentingan ing dheweke, owah-owahan ing ngarepe dheweke: kang dadi bingung utawa malah panics. Sawetara wong-wong mau, padha ngomong, langsung mbukak adoh, nalika wong terus kanggo ateges dewekne isih sungkan nanging break mati sambungan sanalika minangka cahya hubungan wiwit nguripake menyang hubungan serius. Apa sing. Iku serat? Iku wedi tanggung jawab? Utawa mungkin alesan kanggo pemisahan ing dheweke unduly pangarepan dhuwur. Asring wong lanang godhong wadon karo bocah amarga iku wedi, lan kang ora bisa utawa ora t pengin kanggo ngakeni sing malah kanggo awake dhewe. Iki mengkono, minangka aturan, karo wong-wong sing don t duwe anak-anake dhewe: padha wedi tanggung jawab bab kang padha ora ngerti apa-apa ing kabeh. Padha wedi sing padha bakal sangsoro saka kamardikan pribadi amarga saka anak lan sing padha ora bakal bisa kanggo netepake kontak karo sethitik wong. Wong wis puzzled dening pitakonan, aku arep kanggo dadi partner dating wong wadon karo anak, Apa peran diutus kanggo kula yen kita sesambetan terus. Ngedeni kuwi, mamang, lan pitakonan njedhul ora tanpa alesan. Bakal sampeyan tanggal wong wadon karo anak? Pancen, partner potensial wis wektu hard amarga pasuryan kuwat sambungan antarane ibu lan anak. Kudu, tanpa ngaruh nggowo pengaruh iki union, njaga sesambetan pribadi karo wong wadon lan, ing wektu sing padha, usaha kanggo entuk ing sih saka anak dheweke, ing tembung liyane, mbangun mlaku sesambetan karo loro. Kapentingan ing wong wadon mundhakaken anak independen nempatno sawetara masalah tanpa mecahaken kang iku angel kanggo mbangun sembarang sesambetan. Apa ngirim wong apa apa yen wong pancene senengane ora mung siji cah wadon nanging cah wadon karo anak. Bakal sampeyan tanggal cah wadon karo anak? Atimu captivated dening kaendahan lan banjur sampeyan nemokake metu sing sabanjuré kanggo dheweke ana bocah cilik. Apa sing ngirim apa? Sampeyan kudu miwiti hubungan karo cah wadon sing wis anak, utawa menehi ing kangelan, sing kagayut karo format. Sawise kabeh, ana akeh bocah-bocah wadon sing ora kabotan dening kuwi tanggung jawab. Sing isin ora mung dening pribadi unpreparedness kanggo responsibilities disambungake karo wis ana mini-kulawarga nanging uga dening kasunyatan sing ora dikarepke katon, mbok menawa, iku ora seng di pengeni. Kajaba iku, kanca-kanca lan sederek discourage sampeyan kabeh wektu. Sauntara kuwi, sampeyan wis tiba ing katresnan karo dheweke lan sampeyan don. t pengin kanggo menehi munggah supaya gampang. Wong-wong sing don ‘t kaya anak akeh banget, don’ t perlu analisis saka pros lan cons, partner wadon karo anak. Wong-wong kuwi don t tansah tresna anak-anake dhewe, lagi ora tansah bisa kanggo nampa, fondle lan mundhakaken wong-wong mau, supaya diadopsi anak sing ora perlu ing kabeh. Nanging, wong tanggung jawab ora bakal puzzled supaya akeh dening kasunyatan sing seneng cah wadon karo anak nanging karo carane nindakake karo dheweke lan dheweke bocah. Ibu siji sing manten karo kawruh khusus lan kritéria. Bakal sampeyan tanggal cah wadon karo anak? Miturut psychoanalysts (padha nggambarake ing mratelakake panemume, lan ora bot-sih observer), paling saka ibu siji sing ditondoi dening mbantah pesawat saka skills lan usulan, bagean amba saka kang bisa aman ditambahake menyang dhaftar panjarwa indisputable manfaat. Nalika sampeyan ndeleng sange girl, sampeyan ora ngerti apa sing arep kanggo tanggal cah wadon karo anak utawa mung wadon seksi. Oalah, sampeyan kudu nggawe efforts kanggo tarik manungsa waé dheweke. Wong wadon karo anak iku ora mung ibu nanging uga cah wadon sing impen bab katresnan murni. Mesthi, dheweke ora bakal pitutur marang kowe kabeh dheweke rahasia saka awal banget lan dheweke knthi angel bakal pitutur marang kowe bab dheweke bocah-bocah page, sampeyan kudu menang atiné. Dheweke kepengin ngerti yen sampeyan sing tenan kasengsem ing dheweke lan yen sampeyan ana cukup dipercaya lan serius kanggo ketemu anak dheweke. Yen sampeyan mikir bab dating wong karo anak, sampeyan kudu disiapake kanggo nuduhake tanggung jawab. Carane kanggo tanggal wong wadon karo anak. Pisanan kabeh, sampeyan kudu ngerti sing wadon ora karya gedhe mundhakaken anak dheweke dhéwé. Sampeyan bisa uga mikir yen dheweke timer cekap lan atos, nanging sing ora bisa maca pikirane dheweke lan sampeyan don t ngerti bab nomer ageng saka macem-macem tantangan sing dheweke pasuryan saben dina. Dheweke perlu support lan wektu kanggo dhéwé. Yen sampeyan tanggal cah wadon karo anak lan sampeyan tresna dheweke, dadi sabar lan sampeyan bakal weruh cah wadon feminin konco topeng saka iron lady. Carane kanggo tanggal enom karo anak. Minangka sembarang wong wadon liyane, ibu siji kepengin kanggo mbukak adoh saka dheweke saben dinten gesang lan dadi mung wong wadon ayu sing wis dianggep kaya putri. Dheweke bakal nggarap efforts kanggo katon nggantheng lan seng di pengeni, nanging, dheweke bisa mbatalake malah paling penting tanggal. Kadang urip ora katebak, utamané, yen sampeyan duwe anak sing bisa tiba gerah utawa njaluk ing alangan. Yen sampeyan arep kanggo miwiti partner wong karo anak, njupuk kabeh gampang lan pangerten. Sampeyan kudu tansah elinga yen wong wadon wis nenggo dening dheweke bocah ing ngarep, supaya, biasane, dheweke ora bisa saged sembarang pancasan sing ora dikarepke. Yen sampeyan kasengsem ing siji karo anak gendakan, sampeyan kudu ngerti sing dheweke tansah nyoba kanggo nyimpen kabeh ing katon utawa ora katon kontrol. Kaya Cinderella, dheweke kudu teka bali ngarep dening nyetel wektu lan ora ana alesan sing ditrima. Kabeh anak kudu bayen manungsa waé, sampeyan mung kudu ngelingi sing statement. Elinga yen hasrat isin lan ambungan ing ngarepe anak sing ora idea paling apik. Bocah-bocah sing banget impressionable ing sembarang umur, supaya yen padha dadi ditempelake kanggo sampeyan lan hubungan karo ibu doesn t let suwe, padha bisa aran kaku lan dadi gelo. Saben ibu apik nganggep anak dheweke kanggo dadi utama lan paling penting prioritas ing gesang dheweke, sampeyan mung perlu kanggo nampa kasunyatan iki lan don t malah nyoba kanggo saingan karo bocah, don t katon kikuk. Salah siji saka iku samsaya awon sampeyan bisa nindakake iku kanggo menehi saran dheweke utawa malah mulang dheweke carane kanggo mundhakaken anak-anake, utamané yen sampeyan don t duwe dhewe. Sampeyan ngirim dadi salah siji pediatrina utawa misuwur guru tk marang dheweke bab kaluwihan saka sawetara cara inovatif saka ingkang anak. Yen sampeyan arep kanggo ngowahi munggah anak dheweke, sampeyan kudu dadi dipercaya bagéan saka dheweke kulawarga. Yen sampeyan nggambarake carane kanggo tanggal cah wadon karo anak, bisa disiapake sing kadhangkala sampeyan bakal pindhah ing tanggal karo loro amarga dheweke ora bakal duwe wong kanggo ninggalake karo wong-wong mau. Kaya sembarang wong wadon, dheweke bakal seneng kanggo nglampahi sing tanggal ing cara khusus, nanging, dheweke kudu tansah njupuk menyang akun anak dheweke. Mung nampa lan tetep karu raos ing wusana kanggo dhewe. Malah yen sampeyan don t kaya idea sing ing kabeh, sampeyan kudu ora ngalang-alangi dheweke lan mung nampa sing minangka sembarang liyane trifle. Sawetara wong break munggah ora mung karo bojo nanging uga karo anak mung ninggalake kulawarga, lan bocah-bocah ora ngerti rama sing iku mesthi luwih apik kanggo wong anyar. Pancet, akeh wong-wong terus kanggo rembugan karo sing dicekel bocah lan ex-garwa uga. Sampeyan kudu ngelingi sing padha nindakake sing mung kanggo bocah-bocah lan kanggo sing entuk manfaat, supaya don t dadi cemburu. Saben siji ibu doesn ‘t play game sing beda-beda lan ora’ t pengin katon aneh. Padha ngerti apa padha arep kanggo manawa lan yen kepinginan cocog, sampeyan bakal wangun apik lan kuwat uni. Sampeyan bisa nyana kanggo njaluk mung sikap tulus menyang sampeyan uga dheweke ngarepake kejujuran saka sisih. Akeh ibu siji wis wis pengalaman karu ing sasi, padha wis digawe serat lan siap kanggo sesambetan anyar. Sampeyan bisa njaluk sange ganjaran yen sampeyan sing jujur karo dheweke apa mengkono. Cah wadon karo anak bakal dadi manut partner lan kanca sing paling apik yen sampeyan nuduhake kawicaksanan lan sabar. Sampeyan bisa nggawe kanca-kanca karo dheweke anak lan dadi tenan loropaken lan seneng kulawarga ing mangsa

About