Kenalan karo cah wadon iki cukup ngepenakke, utamané yen sampeyan ora ngerti carane kanggo nindakake

Begjanipun, kenalan karo cah wadon akeh luwih gampang saka akeh kita éling

Yen sampeyan ngerti carane kanggo saiki piyambak, yen sampeyan ngerti carane kanggo nindakake ing kahanan sing beda — mirip karo cah wadon bakal dadi tumindake

About