Iku dadi Mengkono sing aku weruh WONG, lan kang jantung mandheg kanggo wayahe, lan atine wiwit pack suitcases. Saka iki wayahe wadon sirah urip lan masa karo mung siji panginten: Carane kanggo entuk wong. kanggo Pangarep-arep kang bakal nguripake page manungsa waé kanggo wong-wong mau kasengsem wong bodho, amarga dheweke bisa nindakake iku sadurunge, nanging yen rasa seneng iki ora kelakon, banjur sampeyan perlu kanggo njupuk inisiatif menyang dhewe tangan. Malah sawetara taun kepungkur kanggo teka pisanan kanggo maksud apa wong iki ora uga. Dina iki, wanita sing aktif melu lan ora dienggo kanggo supaya gampang supaya pindhah saka kang potensial rasa seneng mung amarga saka dubious moral aturan ora ngidini dheweke kanggo nggawe pamindhahan kawitan. Supaya carane kanggo njaluk wong sing pancene disenengi iku. Kanggo milih cara saka carane kanggo Woo wong, sampeyan kudu kanggo mutusaké apa tujuan iku banjur bakal perlu. Nggawe sesambetan kuwat karo sembarang wong, lan gampang non-committal mentel terus ing posisi horisontal — loro temen beda dislametaké sing mbutuhake radikal malih beda cedhak. Dadi, kanggo pilihan pisanan bakal kudu bisa hard lan nuduhake kabeh bayangan. Wong enom sing siap kanggo bisa karo cah wadon sing wis ing alam kabeh iku. Kasunyatan sing iki naturalness saka wong-wong lan wanita pancen ngerti ing macem-macem cara. Dadi, kanggo wong lanang iku prentah sing cah wadon perlu kanggo katon gedhe preduli saka kahanan, lan ing ngendi wae sampeyan bisa bangga introduce kanggo kanca-kanca.

Wangsulan: bab ingkang utama kanggo wong-wong mau uga-groomed bocah-bocah wadon. Ing tembung liyane, dheweke kaendahan alam digawa menyang negara kuwi sing dheweke wakes munggah ayu. Iki aerobatics sing ora kasedhiya kanggo saben prawan. Dadi atraktif mung langkah pisanan ing cara kang soaka snaeh, supaya minangka kanggo entuk wong, mung cah wadon sing wis visual nyenengke. Ing langkah Sabanjure ing jupuk saka beteng disebut amba punika nemokake kapentingan umum lan teknologi kanca-kanca, ing kang perusahaan bisa ketemu. Iku bisa dadi penggemar bal-balan, lan nglampahi jam ngrembakaken sing tim favorit. Ing skenario iki, bocah-bocah wadon kudu ngerti ing paling sawetara dhasar apik saka iki topik sing bisa gampang mréntahaké. Ing kesalahan utama saka kabeh bocah-bocah wadon ing tataran iki: sinau ing-ambane saka kapentingan kanggo lanang utas lan sakteruse presentation saka kabeh kanyatan. Kuwi wadon prilaku ndadekake wong menyang mburi mati, lan kang wiwit aran bodho, amarga wong wadon ing lapangan kang mangerténi luwih saka piyambak. Ora ana wong ora bakal ngidinke wanita kang kaunggulan liwat liyane. Dadi, carane kanggo entuk wong. Sembarang wong cumadhang kanggo ngrungokake muji ing alamat kanggo jam, malah yen iku flattery, malah yen dheweke iku ora minangka lancip lan ayu minangka kita bakal kaya. Aja mikir sing lanang bakal njupuk kabeh memuji ing alamat kaya kang kepengin sing wadon. Kene iku perlu kanggo nuduhake bayangan lan nggawe pujian kanggo obyek soaka snaeh, sampeyan perlu kanggo fokus ing sawijining nyata manfaat. Contone, nganggo banget mimpin wong lanang, otot muter ing srengenge bakal dadi bodho lan kejem. Nanging memuji wong enom kanggo apa wis panjenenganipun mbantu ing sawetara pitakonan, supaya carane bisa liyane cocok lan efektif. A wong wadon ayu iku soko kanggo pirembagan bab lan kang uga bakal tansah appreciate iku, knthi angel tetep tanpa manungsa waé saka wong kasengsem. Nanging iku uga mengkono sing ora ketompo carane cah wadon nyoba, nanging samesthine asil ora bisa entuk. Pitakonan mengkene: apa kanggo nguber wong sing ora nanggepi kanggo sampeyan.

Jawaban iki kamungkinan: Ora

Kahanan kuwi sing cukup normal. Mung wis ora ana atraksi kanggo cah wadon, lan koyo iki kanggo nggawe lan njaga artificially kanggo dawa wektu kadosipun mboten mokal. Banjur sampeyan mung perlu kanggo nampa idea sing iki pahlawan liyane novel lan karo jantung lan mbukak lan eseman sing amba kanggo pindhah ing panelusuran anyar Pangeran

About