Yen sampeyan wis ketemu cah wadon sing nemen kaya, njupuk nomer telpon dheweke bisa dadi penting durung tugas satunggaling perkawis ingkang ngajrihi. Sampeyan bisa aran gemeter, nanging iki ora kudu rumit utawa akeh banget proses. Cara paling apik kanggo njaluk cah wadon kang nomer telpon kanggo mung pesona dheweke liwat enten obrolan lan takon kanggo dheweke digit langsung, nalika nyingkiri pitfalls kaya tricking dheweke utawa njupuk kanca-kanca kanggo nindakake karya kanggo sampeyan. Dening tetep kalem lan manteb ing ati, sampeyan bakal kamungkinan bakal nggawe roso kesengsem apik. punika wiki padha Wikipedia, kang tegese sing akeh kita artikel sing ditulis collaboratively? Kanggo nggawe artikel iki, wong, sawetara anonim, makarya kanggo ngowahi lan nambah liwat wektu. Artikel iki uga wis viewed, kaping. Yen sampeyan wis ketemu cah wadon sing nemen kaya, njupuk nomer telpon dheweke bisa dadi penting durung tugas satunggaling perkawis ingkang ngajrihi. Sampeyan bisa aran gemeter, nanging iki ora kudu rumit utawa akeh banget proses. Cara paling apik kanggo njaluk cah wadon kang nomer telpon kanggo mung pesona dheweke liwat enten obrolan lan takon kanggo dheweke digit langsung, nalika nyingkiri pitfalls kaya tricking dheweke utawa njupuk kanca-kanca kanggo nindakake karya kanggo sampeyan. Dening tetep kalem lan manteb ing ati, sampeyan bakal kamungkinan bakal nggawe roso kesengsem apik. Sampeyan perlu kanggo santai sadurunge sampeyan malah pendekatan cah wadon. Malah yen sampeyan ngerti sing arep kanggo njaluk dheweke nomer sanalika sampeyan titik dheweke, sampeyan ora bisa nindakake yen sampeyan ora bisa hawa anyep metu pisanan. Dheweke bakal bisa kanggo raos yen sampeyan lagi gemeter saka mil adoh, lan yen sampeyan gemeter, dheweke bakal dadi banget gemeter utawa sampeyan bisa ajrih dheweke mati. Sanadyan iku normal kanggo dadi gemeter yen sampeyan lagi kroso wedi utawa isin, cah wadon bisa uga wonder, ‘Apa munggah karo iki wong.’ Dheweke uga mikir sing ana soko mati bab sampeyan malah yen sampeyan lagi gadhah biasa cilik saka jitters. Padhang dhewe mudhun dening considering skenario paling awon-cilik. Bab awon sing bisa kelakon iki: sampeyan takon kanggo nomer telpon dheweke, lan dheweke ora bakal menehi iku kanggo sampeyan. Sampeyan bisa urip sing.

Yen sampeyan wis calmed mudhun, iku wektu kanggo teka munggah kanggo ayu lan nglakokake munggah pesona. Nggawe kontak mripat, eseman, lan pindhah munggah kanggo dheweke kanggo nuduhake dheweke apa wong gedhe sing. Yen sampeyan pengin supaya dheweke ngomong, sampeyan kudu nggawe sing gedhe dhisik kesengsem minangka cepet sing bisa. Punika piye carane iku: Dadi manteb ing ati. Nuduhake dheweke sing katresnan sing sing, yen sampeyan lagi seneng karo apa sampeyan bisa nindakake, lan sing katresnan patemon wong anyar. Yen dheweke mikiraken sing aran apik bab sing sing, dheweke bakal aran apik bab sampeyan banget. Kemungkinan sing, dheweke bakal bungah nalika dheweke ketemu metu sing kasengsem ing dheweke, Menehi dheweke kabeh saka manungsa waé. Iki ora ateges sing ngirim creepily mentheleng menyang dheweke mata. Iku ora ateges sing ngirim nguripake awak marang dheweke, sijine telpon adoh, lan nggawe dheweke ndeleng sing apa dheweke ngandika prakara kanggo sampeyan. Sawise sampeyan njaluk kerja metu saka cara, kaya jeneng lan ing ngendi sampeyan lagi saka, sampeyan kudu miwiti kanggo nyambung karo cah wadon ing tingkat sing tuwa. Iki ora ateges sing sampeyan kudu takon dheweke bab dheweke urip filsafat utawa bab sing paling migunani pengalaman dheweke kanak-kanak, nanging iku ora ateges sing sampeyan kudu pindhah kepungkur nepangaken. Punika piye carane iku: Takon dheweke pitakonan sawetara bab dhéwé. Ora interview dheweke. Mung takon bab siblings dheweke, bab film dheweke katon, utawa apa dheweke mikiraken dheweke proyek. Supaya dheweke weruh yen sampeyan care babagan dheweke panemu.

Mbukak munggah

Priksa manawa sampeyan lagi loro ngomong bab jumlah sing padha. Sampeyan ora arep kanggo nyelehake meksa ing dheweke dening takon kathah pitakonan tanpa ngumumke apa-apa bab sampeyan dhewe, nanging sampeyan ngirim ora babi obrolan salah siji. Nggodha dheweke. Sawise sampeyan mbangun apik rapport, miwiti kanggo playfully nggawe nyenengake saka dheweke dicokot sethitik. Yen dheweke iku ngagem temenan hiasan chunky kalung emas, terus lan ngomong, ‘Iku nyata emas.’ Pujian dheweke. Ora pitutur marang dheweke dheweke iku wong wadon sing paling ayu sing wis tau weruh. Mung marang dheweke dheweke wis sange ngguyu, utawa sing dheweke mata sing striking. Ora menyang overboard. Priksa manawa kanggo tetep kelangan. Sawise sampeyan wis dipindhah kepungkur nepangaken lan wis kesengsem dheweke pisanan, iku wektu kanggo njaluk dheweke kanggo kaya sing cukup kanggo arep kanggo nglampahi wektu karo dheweke maneh. Dheweke ora duwe kanggo mikir sing lagi wong dheweke wis nunggu kabeh dheweke urip kabeh dheweke wis kanggo mikir, ‘Eh, iki wong kelangan. Aku arep luwih saka iki.’ Punika carane kanggo njaluk dheweke kanggo arep kanggo ndeleng sampeyan maneh: Mbangun lucu banter. Nuduhake dheweke sing kaya kanggo nggodha dheweke, duwe dheweke nggodha sampeyan, lan tetep munggah pungkasan cetha ngobrol. Yen dheweke ngandika soko lucu, jawaban maneh karo lucu quip tinimbang mung ngguyu lan ngandika, ‘Sing lucu.’ Iki bakal nuduhake dheweke sing sampeyan bisa tetep munggah karo dheweke yen sampeyan nyumerepi metu maneh. Mbukak soko sethitik liyane pribadi. Aja njaluk supaya pribadi sing nggawe dheweke ora adil nanging marang dheweke soko sing ndadekake dheweke jantung nyawiji mung dicokot sing sethitik lan ndeleng sing lagi ora mung kabeh bab lawakan, nanging sing tenan ora duwe alus sisih. Duwe dheweke mbukak munggah kanggo sampeyan. Mimpin ing sethitik nyedhaki lan ngagengaken dheweke kanggo pitutur marang kowe soko bab dhéwé sing dheweke ora mung marang sapa waé. Miwiti bangunan sambungan kuwat. yen sampeyan nindakake iku bener. Yen soko saka awal saka obrolan isa munggah maneh, sampeyan bisa ngematake dheweke dening nuduhake yen sampeyan ngelingi kabeh dheweke ngandika. Aja ngenteni iku kanggo sithik, utawa sampeyan bakal ilang. Mung nalika sampeyan lagi gadhah paling seneng ngomong kanggo cah wadon, utawa nalika sampeyan lagi ngguyu angel, persis nalika sampeyan kudu takon. Nalika tekan titik ngendi sampeyan mikir, ‘aku gadhah kuwi gedhe wektu ngomong kanggo cah wadon iki sing aku ora malah arep kanggo nyetop iku dening takon kanggo nomer telpon dheweke,’ sampeyan kudu takon langsung. Kene rong cara sing paling apik kanggo nindakake iki: Takon dheweke metu. Tinimbang takon kanggo nomer telpon dheweke, takon dheweke metu ing tanggal. Ing tengah saka obrolan gedhe, mung ngomong, ‘aku ora duwe kanggo pindhah, nanging aku pancene arep kanggo tetep munggah obrolan iki liwat nedha bengi utawa ombenan sabanjuré minggu. Badhe sampeyan kaya sing.’ Yen dheweke ngandika dheweke bakal kaya iku lan ing titik iki, dheweke kudu banjur sampeyan kudu takon kanggo nomer dheweke kanggo koordinasi. Takon kanggo nomer dheweke langsung. Mung nalika obrolan wis arep uga bisa, ngomong, ‘Eh, aku emg kaya ngomong kanggo sampeyan. Aku bisa njaluk nomer panjenengan, supaya kita bisa tetep ngomong.’? Nggawe iku cetha sing lagi takon kanggo nomer dheweke amarga sing arep kanggo nyumerepi metu maneh, ora amarga sampeyan arep kanggo ngirim dheweke serem teks utawa amarga sampeyan njaluk rush saka njupuk bocah-bocah wadon’ nomer telpon. Nanggepi jumbuh. Ora gayeng lan kumpa ajiné ing udara, lan ngomong, ‘Ya.’ nalika dheweke menehi dheweke sawetara. Mung ngomong, ‘apik tenan, thanks,’ lan marang bojone sampeyan bakal nelpon dheweke rauh. Banjur ngomong pamit lan lumaku mati karo sirah dianakaké dhuwur. Lan yen dheweke ngandika ora, shrug mati lan ngomong iku ora masalah iku gedhe kanggo ketemu dheweke tho. Yen sampeyan titik lan pancen nggantheng prawan, utawa mung cah wadon sing katon supaya cute utawa nengsemake yen sampeyan pengin ngerti dheweke luwih apik, banjur iku ora bisa babras kanggo cepet takon kanggo nomer dheweke. Kanggo nindakake iki ing rong menit, sampeyan kudu nggawe saben kapindho count. Kawitan, nggawe manawa dheweke iku receptive. Dheweke bisa ngadeg dening dhéwé utawa karo gendhakan, ora melu ing jero obrolan utawa looking kaya dheweke nggoleki kanggo wong. Lumaku nganti cah wadon kaya sampeyan lagi ing misi. Sawise kabeh, sampeyan sing. Nguripake menyang dheweke lan marang dheweke jeneng. Takon dheweke apa dheweke jeneng. Ana prakara apa jeneng iku, marang dheweke iku kang jeneng ayu. Marang dheweke sing pancen duwe kanggo njaluk arep nanging sing sumurup ngene getun iku yen sampeyan ora ing paling nyoba kanggo njaluk dheweke nomer, supaya sampeyan bisa njaluk bantuan kanggo ngerti dheweke luwih apik ing mangsa. Ngomong, ‘aku pancene pengin aku bisa njaluk bantuan kanggo ngerti sampeyan saiki lan kanggo nuduhake sampeyan apa wong gedhe aku, nanging aku wis kanggo njaluk arep. Aku bisa njaluk nomer panjenengan, supaya kita bisa pick munggah mengko.’? Yen dheweke menehi dheweke sawetara, thank dheweke lan ngomong sing lagi bungah kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti dheweke. Banjur lumaku adoh cepet, kaya sing tenan sibuk. Yen dheweke ora bakal menehi iku kanggo sampeyan, mung ngguyu lan ngomong, ‘Sampeyan ora bisa nyalahke kula kanggo nyoba.’ Sawise kabeh, sampeyan mung njupuk resiko. Dadi bangga dhewe kanggo nggawe gaweyan. Sanadyan loro-menit pengeboran bisa dadi efektif, ing sepuluh detik pengeboran ora pesona wae cah wadon ora ketompo carane lunyu sampeyan mikir sing. Sampeyan kudu njupuk cukup wektu kanggo introduce dhewe kanggo cah wadon, takon dheweke jeneng, lan supaya dheweke cepet ndeleng sing lagi kelangan wong dheweke d kaya kanggo ndeleng maneh. Yen sampeyan aran lag ing obrolan, utawa cah wadon tansah looking watara kamar, mriksa dheweke telpon, utawa nyoba kanggo nggawe kontak mripat karo dheweke kanca-kanca supaya padha bisa nyimpen dheweke saka sampeyan, banjur sampeyan wis ora kejawab kasempatan.

Nuwun, konco

Luwih apik luck sabanjuré wektu. Yen loro sing sing berjuang kanggo golek soko kanggo ngomong, banjur ora takon kanggo nomer dheweke. Apa dheweke bakal arep kanggo menehi iku kanggo sampeyan, supaya sampeyan bisa lungguhan ing nggawe bisu kikuk sawetara liyane liyane wektu? Yen dheweke ngandika pamit kanggo sampeyan lan wiwit mlaku-mlaku adoh, ora takon kanggo nomer dheweke. Yen dheweke wanted kanggo takon, dheweke bakal duwe lingered. Iki ora-brainer. Kajaba sampeyan lagi ing tengah sekolah, sampeyan kudu sijine ing celonone boy amba lan takon dheweke dhewe. Yen kanca-kanca takon kanggo sampeyan, sampeyan bakal katon isin, insecure, lan ora kaya wong nyata. Yen cah wadon sing mikiraken sing lagi ora tegas cukup kanggo takon kanggo nomer telpon dheweke, carane dheweke bisa nyana sampeyan kanggo ngematake dheweke nalika sampeyan nyumerepi metu. Sawetara wong bisa mikir iku apike kanggo sampeyan kanggo pindhah munggah kanggo cah wadon lan ngomong, ‘Oh, njupuk, aku ora bisa nemokake telpon, apa sampeyan atine yen aku menehi iku telpon saka telpon.’ Banjur, cah wadon bakal teknis menehi dheweke sawetara lan sampeyan bakal ‘nggoleki’ telpon ing kanthong. Dheweke ll ndeleng apa sing lagi munggah lan bakal mikir cantik pincang, njaluk sawetara kawikanan nilai kanggo salah siji iki, nanging iku luwih kamungkinan sing cah wadon bakal mikir sing padha banget wedi kanggo takon kanggo dheweke sawetara cara normal. Ana cara sing luwih apik kanggo pindhah babagan iku. Salah siji cara sing biasane dianggo menehi nomer page. Yen sampeyan nggunakake alesan kayata, ‘aku wis tak kanggo pindhah ing menit. Punika sandi nomer yen sampeyan arep kanggo nelpon utawa teks kula,’ lan banjur ngenteni kanggo dheweke kanggo menehi sampeyan duweke. Yen dheweke iku karo wong, iku mbokmenawa dheweke pacar utawa bojo. Iki ora tansah kasus nanging ati-ati. Nggunakake sirah, nonton carane padha sesambungan, lan arep apa apa. Aja wedi kanggo mung miwiti ngobrol karo cah wadon yen dheweke iku dening dhéwé utawa karo wong liya malah kanca lanang. Yen sampeyan lumaku nganti dheweke lan ngomong soko lan miwiti kanggo njaluk ing obrolan, dheweke bakal rauh introduce sampeyan. Aja pundung yen rencana ora bisa. Liyane kaping sampeyan nyoba takon cah wadon kang nomer, sing liyane kamungkinan sampeyan bakal bisa kanggo njaluk respon positif. Mangga aja lali kanggo katon becik lan nyandhang sandhangan sing paling apik yen sampeyan rencana ing takon kanggo nomer telpon dheweke, dheweke ora bakal arep kanggo menehi wong nomer dheweke yen sampeyan mambu ala utawa katon apik. Nalika sampeyan ngomong kanggo cah wadon sing kaya, ora kaku bab apa sing kudu pirembagan bab. Pirembagan kanggo dheweke cara sing padha karo sing bakal pirembagan kanggo kanca. Marang dheweke bab sampeyan dhewe lan takon dheweke bab dhéwé. Takon dheweke metu lan ora wedi saka larangan. Yen dheweke ora ngomong ora, dheweke ora worth wektu. Nyoba kanggo mindhah ing nalika mengkono

About