submit


Jenengku Lina utawa taun Piscinola sing kapisah saka taun lawas goleki wong wong serius saka swara prinsip kanggo njupuk bebarengan urip anyar, kanggo ora ilang wektu. I am looking for a man antarane taun ora metu saka Naples kanggo hubungi kula sampeyan bisa nelpon telpon matur nuwun lan tutugan apik wong Wadon taun, pegatan wadon, looking for partner kanggo sesambetan serius sing bakal mimpin kanggo coexistence. Bella ngarsane (- taun). ora wektu wasters. Aku ora jawaban kanggo anonim. Aku kamungkinan sandi transfer (puglia, Calabria, Campania lan Basilicata) utawa ing bagéan saka wong ngangap. Bisa mobil. Tel. Sing-taun-lawas lulus dipunginaaken ing lapangan riset saka apik budaya. Kula nikah. sawise dadi akeh disappointments sing nggoleki kanggo wong iku witjaksono budaya serius kanggo hubungan serius. Aku wong sing isih pracaya ing swara prinsip, simpatik, sociable, serius, becik. Saka Battipaglia-SA ayu ngarsane, fisik, normal, dhuwur, jomblo lan tanpa anak, aku isih ngarep-arep kanggo nemokake wong tengen kanggo tresna kula lan nggawe kula tiba ing katresnan karo. Apa-apa gampang nanging apa-apa iku mokal. Aku kaya wong apik lan muda kaya kula (saka taun), tanpa masalah (ekonomi utawa sadurungé. Sing looking for wong becik sing kepengin kanggo nuduhake urip bebarengan. Aku duwe taun kapisah ora mundhut saka wektu, aku ora ngupaya petualangan. Aku wong lanang, saka taun dipisahake, aku duwe putri cilik saka sing urip karo ibune nanging sing aku weruh asring. I am looking kanggo wong wadon sing pisanan kabeh babagan kula minangka bapa lan banjur minangka wong. Aku ora kasengsem ing wong wadon, sugih utawa loro-lorone, nanging kasugihan nang. Aku ora care, malah wanita sing nelpon kula sing. Wilayah saka Campania. Jenengku Mario, aku lawas taun, aku siji lan aku sing hebat. Aku d kaya kanggo ketemu cah wadon serius lan becik karo kang kanggo mbangun hubungan langgeng. Nyampur, Vincenzo, taun siji tau nikah, nasib supaya diparingi kabungahan free lan sawijining aku ora duwe anak kasebar connessura goleki kanca x hubungan serius lan apa ora uga njaluk nikah, manggon Avellino kanggo taun, nanging sing akeh ing Naples, kutha saka hasil saka kang Yen sampeyan ana wong siji lan karo gedhe garwane. Istimewa ing Campania wilayah. dening kanggo taun. saged sesambetan serius. Aku siji, aku taun, lan sing sicilian. Sing carina Battipaglia Salerno. Aku kaya kanggo ketemu wong bagus x sesambetan serius lan langgeng. Sampeyan aku saka Campania wilayah lan umur antarane taun. Ora ana wektu wasters. Thanks lan urip apik. Aku wong wadon, siji lan tanpa anak. I am looking for a partner, sing serius lanang, wicaksana, dipercaya lan jujur. Ngempet wasters jenengku Emanuele, aku taun sing sicilian nanging taun manggen ing nyoba Avellino, italia»Campania»x bisa kanggo nyoba utawa luwih apik aku pangarep-arep kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti wong manis wong wadon prasaja sing isih pracaya ing katresnan bener yen sampeyan pracaya sampeyan duwe syarat please ora ragu-ragu kanggo hubungi kula ora anonim ilang ora ana wektu Becik profesional lulusan, — taun-lawas, serius, siji, tau nikah lan ora ana bocah-bocah looking for a educated wadon lan cute karo syarat padha. X kontak hak Cipta — Ads. en. Kabeh hak-hak dilindhungi undhang-undhang. Ditetepake merek dagang lan merek sing properti saka pamilike dhewe-dhewe

About