submit


Sadurunge sampeyan nerbitaké priksa manawa Sampeyan langganan kanggo kita, mung ing kasus iki ing lapangan bakal katon kanggo kurban warta, sing diterbitake ing feed mung postingan pelanggan. Ing wayahe, kita nampa kiriman saka wong-wong lawas saka taun — mung kanggo ngisi daya. Ing kirim iki diterbitake langsung. Ing — free, nanging mung ing salah siji gaya: karo kutha, umur, Hobby lan foto sing apik. Bocah-bocah wadon, kita nampa kiriman mung yen akun wis luwih saka sasi, palsu digatèkaké, wis mbayar. Dadi asli lan sopan. Yen sampeyan are looking for Free, nunjukaké iki lan nulis saka apa kutha Sing. Kanggo kirim Panjenengan metu saka saiki (rata-rata nunggu wektu — dina) — kontak pribadi pesen masyarakat. Cepet panggonan seko ragad.

About