Aku sejatine Indian lan dadi Canadian Warga. Aku teka kanggo Kanada kanggo nguber gelar master kang bali lan aku ketemu pendhaftaran gf sing sejatine italia. Dheweke iku Canadian (prancis Quebecoise)lair ing Kanada, nanging dheweke leluhur migrated saka Italia bali ing sak perang donya I. Dheweke ngandika italia karo dheweke kaki-nini lan uga kadang karo wong tuwané. We are ing katresnan lan kita ngerti saben liyane. Ing kawitan, dheweke panginten aku uga Canadian awit aku urip ing Kanada lan lagi wae mangerténi babagan India lan budaya Indian. Aku diterangno saben langkah sing aku mahasiswa, perlu kanggo pindhah liwat prosedur imigrasi lan kabeh. Nalika kita ketemu, aku meh taun lan dheweke iku taun. Kita njupuk wektu kita fokus ing kita gol Karir lan sawise aku rampung njupuk Panggonan Permanen. Aku lunga menyang ngarep lan ketemu dheweke tuwane.

Uga diterangno carane kita kesah kita lelampahan kanggo meh taun isih ing lan carane fokus kita sing ing mangsa kita gol. Dheweke tuwane padha kelangan lan kesengsem uga. Aku seneng karo dheweke, lan ing taun, kita sing planning kanggo njaluk nikah ing Kanada lan ing India uga. Kadhangkala minangka saben negatif pikiran sehat, aku krungu sawetara crita bab ppl omah-omah manca mung kanggo Kewarganegaraan karo ing bunder nalika aku ana mahasiswa. Dadi, aku malah cetha ing statement sing nyatakake yen aku dadi Warga dhewe. Wong-wong apes, Kanada ora ngagengaken menehi kewarganegaraan kanggo wong mung dening marrying Canadian wong wadon lagi ical aturan sing bali ing ‘sms malah yen siji dhaup Canadian kang manca buruh loro saka kang PR utawa Canadian kewarganegaraan, dheweke wis kanggo mbukak liwat proses piyambak. Sedhih, iku nganti ppl sing weruh lelakon-lelakon ing cara negatif mung ngeculke kowé ngerti bukti nyata.

Italia budaya uga padha Indian gaya

Kaya paling saka India tetep karo kita tuwane malah sawise ‘s utawa tetep kaya kulawarga peserta ing salawas-lawase. Italians tindakake gaya padha banget.

Lagi tradisional uga

Ya, tuwane sing sethitik konservatif uga lan care akèh bab sing putri njupuk nikah karo wong Manca. Mung kaya kita tuwane ing India weruh yen wong iku uga educated utawa ora, bisa njupuk care apik saka putri sing etc. Iku pungkasanipun njupuk wektu kanggo sandi tuwane kanggo mangerteni lan padha ditampa minangka uga. Nanging aku uga krungu crita bab ppl tetep ing India lan maha cah wadon wong sing ing Italia utawa negara liyane wae bisa dadi bangunan munggah kuwat hubungan liwat media sosial kaya FB utawa liyane etc. Sajujure, aku ora gedhe supporter kanggo dawa adoh sesambetan. Ora pelanggaran nanging, aku nemokake iku tanpa gina ing sandi mratelakake panemume lan nggawe urip luwih rumit. Ketoke, ana aturan kanggo saben negara utamané yen kita terus Indian passport kita perlu kanggo aplikasi kanggo VISA lan perlu kanggo bakal di ajeni lan mèlu liwat suwene prosedur. Kita uga kudu nampa kasunyatan sing ora kabeh ppl wis dilakoni mung kanggo kewarganegaraan. Ana bisa dadi tenan jujur ppl sing petung lan ngramut adoh sesambetan dawa saka wektu. Maneh, Katresnan lan nemokake soulmate mung bagéan saka gesang kita, nanging ora kabeh urip kaya ditampilake ing film ngendi Pahlawan dadi kabeh cara kanggo liyane negara kanggo golek pacangan minangka kita ngerti ana prekara-prekara liyané kaya Karir, imbangan financial, kesehatan etc. Mulane, iku mung ora bab nuduhake mati kanggo kanca-kanca lan bunder nuduhake»Lah aku tak panas manca putih Lover». Nanging wekasanipun, yen dheweke kepengin sampeyan lan sing arep dheweke, Pindhah iku salah siji yen wong kang dheweke gelem teka kanggo sampeyan, yen sampeyan ana ing India utawa sampeyan wis disiapake kanggo pindhah kanggo wong kang negara asal mung njaluk siap kanggo ngadhepi ngulandara minangka iku ora mung sing loro penyayang nanging, nimbang loro negara privasi aturan lan rencana dhewe sing kalebu financial support, rencana kanggo urip apik ing praktis tandha saka urip donya. Akhire, aku kaya kanggo suggest apa sawijining italia utawa sembarang negara kang, iku bab nemokake kita mate nyawa sing bisa ngerti lan ngadeg karo kita nganti pungkasan saka gesang kita. Cara sing italia bocah-bocah wadon kaya ing sesambetan? Kaya carane nambani italia wadon. Apa sing italia bocah-bocah wadon senengane lan dislikes. Aku pengin aku bakal t bakal kejiret dening dheweke ing Quora. Nanging aku wong sing ambruk ing katresnan karo italia. Aku assuring sampeyan sing iku bisa kelakon. Aku don t ngerti carane kedaden, nanging kahanan iku dadi ala. Aku don t arep dadi bandjor ing gesang dheweke.

Lan dheweke dadi enom

Aku wanted dheweke kanggo manggon urip dheweke mergo dheweke isih lan aku. Dadi, masalah iku tuwane lan sesambetan. Supaya padha, yen sampeyan pengin soko, sing arep iku. Apa sampeyan kudu gawe uwong yakin sapa bab iku? Masalah iku sampeyan kudu ijin saka tuwane kanggo manggon karo cah wadon. Malah sanadyan sampeyan Indian, lan tuwane sing konservatif, yen sampeyan ana ing negara sing perlu kanggo njupuk ijin, aku suggest sampeyan mung tindakake tiyang sepah kang kaputusan. Yen pancene mikir, mestekake tembung bener efek kaputusan sing, sing paling wong njawab pitakonan dhewe. Good luck Sesambetan wiwit nalika sampeyan aran santai, seneng karo partner. Sampeyan kaya kanggo nglampahi wektu karo dheweke, ora prakara sampeyan lagi ing ngendi lan apa sing lagi dilakoni. Iku mung prakara carane sampeyan kanggo ngerti saben liyane lan nggawe saben liyane aran nyaman. Ing cilik saka India, kita tuwane sing umum konservatif ing alam. Sampeyan kudu nggawe tuwane éling sing tresna saben liyane saestu lan yen sampeyan bakal seneng karo dheweke. Apa aku aran sing kita tuwane aran wedi kanggo kita nalika kita arep kanggo omah-omah wong manca. Padha njaluk koyo sing kita bakal keblasuk adoh saka kita budaya Indian lan pindhah adoh saka kita tuwane kanggo manggon ing luar negeri. Dadi, ora nggawe tuwane aran ambane saka katresnan, njamin wong sing ora bakal ngganti, lan tansah njaga budaya Indian karo sampeyan. Lan apa tetep wonten ing pikiran kancaku, sing gratis kanggo omah-omah wong ing donya iki, nanging ora tau ninggalake tiyang sepah s sisih. Dadi karo wong-wong mau padha tuwuh lawas, menehi wektu kanggo wong-wong mau, supaya wong-wong mau cedhak ngendi sampeyan arep kanggo manggon ing urip. Sawise kabeh padha care kanggo kita saben ambegan, sawijining s tugas moral kita kanggo katon sawise wong-wong mau. Aku italia wadon lan saka titik pribadi tampilan ya, manawa aku bakal kaya dadi karo wong Indian. Bener, mung karo siji kang aku ing katresnan karo. Ing jeksa agung bisa ngetokake sing kang kahanan iku rumit, lan aku ora yakin yen bakal tau lali sasi kanggo miwiti urip anyar. Nanging aku isih pracaya sampeyan bisa tansah njaluk apa sing arep yen sampeyan nyoba hard. Dadi, aku manawa sampeyan bisa duwe italia gendakan. Mung kondisi iku katresnan, lan katresnan ora t ngerti aturan, iku mung mengkono, lan sampeyan kudu bisa kanggo nggawe iku nyata. Apa sawetara putih bocah-bocah wadon kaya wong lanang Indian. Aku mung krungu iku negatif bab wong Indian saka Putih wanita online. Apa sing paling saka wong-wong mau duwe h. Cara sing italia bocah-bocah wadon kaya ing sesambetan? Kaya carane nambani italia wadon. Apa sing italia bocah-bocah wadon senengane lan dislikes. Apa sawetara putih bocah-bocah wadon kaya wong lanang Indian. Aku mung krungu iku negatif bab wong Indian saka Putih wanita online. Apa sing paling saka wong-wong mau duwe h

About