submit


Amérika girl menehi sampeyan dheweke nomer telpon tegese dheweke wis considering arep metu karo sampeyan. It doesn t njupuk dawa kanggo njaluk sawise kabeh, iku nomer dheweke, ora ring wedding. Padha kanggo italia bocah-bocah wadon, tengen. HA. Karo italia prawan, sampeyan bakal bisa hard mung kanggo njaluk dheweke nomer telpon. Tengen adoh, dheweke kepengin duwe idea saka carane hard sampeyan arep kanggo bisa kanggo njaluk manungsa waé dheweke. Ing italia kita ngomong (kira-kira dijarwakake): sing sapa wiwit inggih punika separo rampung. Miwiti. Italia girl mbokmenawa ora bakal takon sampeyan metu pisanan. Bener, njupuk mbokmenawa adoh. Sampeyan perlu kanggo takon dheweke metu pisanan, tansah. Malah ing liya wektu. Lan wektu katelu. Amérika girl isn ‘t dadi luwih menyang chase dheweke umume ora’ t mbukak adoh kanggo dawa banget, utawa banget adoh. Yen dheweke ngandika dheweke ora bisa pindhah nalika sampeyan takon dheweke metu kanggo tanggal, iku mbokmenawa bener. Insisting kakehan bakal boten cecek. Italia girl tansah kepengin kanggo ngerti carane akeh sampeyan cumadhang kanggo bisa kanggo dheweke. Kasunyatan dheweke ngandika ora pisanan doesn ‘t ateges dheweke ora bisa pindhah metu utawa ora’ t pengin kanggo. Dheweke wis testing sampeyan. Saiki, katelu wektu dheweke ngandika ora, dheweke tegese iku (lan don t nandheske). Nanging don t njupuk page ora minangka gagal. Iku tantangan, supaya nampa iku. Bocah-bocah wadon amérika mbayar manungsa waé kanggo carane padha sugih, nanging wong lanang ora dadi luwih. Lagi asring dianggep minangka looking ditrima yen padha ketemu standar minimal. Italia wong lanang njupuk jumlah sing padha saka wektu kanggo njaluk siap minangka bocah-bocah wadon Amérika. Ing tangan siji, fashion, ayu, lan rasa sing ditempelake ing italia budaya, supaya italia wong lanang don t malah sok dong mirsani padha duwe iki arep kanggo wong-wong mau. Nanging ing Italia, utamané kanggo pisanan tanggal, katon temtunipun count kathah. Amérika cah wadon bisa njupuk wektu adoh saka dheweke kanca kanggo pirembagan kanggo sampeyan ing wayah wengi metu. Dheweke uga malah selokan dheweke kanca kanggo setengah wengi, gumantung carane kasengsem ing sampeyan dheweke. Italia prawan bakal tau ninggalake dheweke kanca piyambak. Mulane, salah siji duwe kanca supaya sampeyan kabeh pasangan munggah, utawa sampeyan perlu nomer ganjil, dheweke dening dhéwé utawa, supaya dheweke bisa nglampahi sawetara wektu karo sampeyan amarga dheweke godhong loro kanca-kanca bebarengan. Bocah-bocah wadon amérika sing akeh kurang digunakake kanggo wong lanang kang purun mbukak lawang kanggo lady, nunggu kanggo dheweke kanggo njagong sadurunge sampeyan njagong, etc. Uga, bocah-bocah wadon Amérika asring tawaran kanggo nuduhake ing bill sawise sawetara tanggal. Ing Italia, iku wis arep dadi akeh maneh sadurunge cah wadon kebayar kanggo soko nalika sampeyan metu kanggo warung ngombe nedha bengi. Italia bocah-bocah wadon nyana, lan dikarepake, kakendelanipun. Rightly supaya. Bocah-bocah wadon amérika kaya mentel, nanging lagi luwih langsung. A apik flirt tansah nyenengake, nanging mbok menawa padha ora banget digunakake kanggo iku. Kanggo italia bocah-bocah wadon, iku ora mung cherry ing ndhuwur jajan (minangka kita ngomong ing Italia), iku sawijining seni sing arep duwe kanggo master yen sampeyan arep kanggo tanggal italia cah wadon

About