Medical inggris wis intended kanggo wong njaba negoro, doctors sing wis digunakake ing swedia sistem healthcare utawa looking kanggo proyek.

Medical inggris kasusun saka brochure lan analisa sampel saka dialog antarane dhokter lan sabar.

Sampeyan bisa ngrungokake kanggo dialogues kanggo free kene

Thanks kanggo sawijining praktis kanthong format lan rapi revisi, buku wis dijupuk sawijining panggonan ing lakarrocke. Penulis Teresa Werner wis kuliah ing macem-macem basa swedia kursus kanggo manca doctors, dokter waos lan veterinarians kanggo sawetara taun.

News!!! Kajaba iku, ana»inggris dentist»- a guide kanggo wong njaba negoro saka dokter waos

Informasi luwih lengkap babagan odontological gerbst iki diterbitake ing Veterinary-referensi buku kanggo manca veterinarians

About