submit


Aku wis tansah kagungan pikatan kanggo Italians ngimpi arep ana tresna pangan lan kabeh apa karo Italia. Italia wong rock. Sampeyan bisa uga arep kanggo nyoba ing ngisor iki restoran kang duwe asli pangan italia, sing ngatur dening Italians, paling saka wong-wong sing bisa ana italia, lan akèh pelanggan italia banget: Liyane cara sing apik (kang uga free kanggo paling acara) kanggo pindhah menyang italia institut budaya ing Westwood, cedhak UCLA. Sampeyan perlu kanggo njaluk waitress proyek ing italia diner. Sing ngendi aku ketemu sandi italia hunk. Aku makarya kanggo kulawarga. Banjur sampeyan bisa njaluk italia lanang lan pangan italia kabeh ing panggonan siji. lol. Yen sampeyan duwe dhuwit cukup sampeyan bisa pindhah menyang Italia. ana akèh saka italia wong ana. Gawe piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing, gawe Piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing, gawe Piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing

About