submit


Antarane wong-wong ana iki mistaken yakin miturut kang, karo wong-wong sanalika minangka dikenal, sampeyan mung bisa ‘pirembagan lumahing’, supaya kanggo nganggo kabeh lan apa-apa. Ing kasunyatan, yen sampeyan wis kepincut wong wadon, sampeyan kudu ngerti luwih apik, lan obrolan bab apa-apa padha mesthi migunani, nanging sawise nalika padha ninggalake ing wektu sing padha golek. Sawise sampeyan wis flirted karo wong wadon, sawise sampeyan wis digawe atraksi ing dheweke, iku tanpa guna nganggo mung ing entheng cara mung kaya sampeyan bakal pirembagan karo wong liyo ing bis mandeg. Mesthi, informasi dhasar lan pirembagan bab apa-apa kita arep, nanging yen sampeyan arep kanggo mbenakake wong wadon, iku banget migunani kanggo ngomongake bab-bab sing dicokot luwih penting

About