Apa Italians asring omah-omah rusia wanita. Rusia wanita dating, marriage, ciri bocah-bocah Wadon saka Rusia

Nanging kula Tanya ora mung ayu, nanging uga cerdas

"Nalika aku njaluk ngarep sawise karya, aku ngerti sing aku ora nunggu sore siluman moralizing,"- ngandika Antonio, wong pegatan ing umur sawise patang puluhKang anyar kinasih setengah wadon rusia."Yen aku iki ora menarik kanggo kula, aku bakal ora mbayar manungsa waé kanggo dheweke. Karo dheweke aku bisa gampang ngrembug sembarang topik, kalebu wong-wong sing ora bisa rembugan karo italia wanita. Nanging nalika dheweke d luwih apik dadi sepi, dheweke, amarga piye wae, dheweke uga intuitively mangertèni iki". Kabeh wong-wong nikah kanggo wanita saka Rusia lan mantan negara Soviet ngomong rusia garwa ora sumelang ing bab apa-apa lan tansah njaga supaya ing omah. Lan asring lagi ora winates kanggo kluwarga chores: padha duwe kemampuan banget kanggo ngganti lan bakal nindakake proyek sembarang. Padha nyoba ora kanggo dadi beban kanggo sing lanang, malah yen padha sing relatif aman."Aku duwe fantastic bojo - ngandika Massimo, lampu gantung shopkeeper downtown ing lor Italia.

- Kita ketemu sak trip kanggo Rusia lan iku katresnan ing kawitan ngarsane.

Ira pisanan dianggep kula karo anggepan lan aku ora bisa pracaya sing kaendahan kuwi bisa dadi sepi. Apa kuwalitas saka bojoné sing paling rego dening Massimo miturut kanggo wong?"Dheweke iku wong serius, tanggung jawab, manis lan andhap asor, ngewangi kula ing nyimpen lan wungu anak-anake dhewe,"kang ngandika. Ira lan Massimo wis digawe kulawarga kang lagi mundhakaken loro cah enom - Ira kang anak saka sadurunge marriage ing Rusia. Saiki padha tuwuh munggah ing house lengkap saka katresnan."Ira tengen wong wadon kanggo kula lan aku ngarep-arep sing aku iki bojomu sampurna kanggo dheweke, manggoni dheweke pangarepan,"- bangga ngandika Massimo.

Dheweke wis ora dadi boring lan kurang, pasif lan lesu

Ing gedhe, Rusia lan Italians sing sampurna kompatibel, amarga saka duwe akèh ing umum lan padha bisa gampang golek basa umum yen loro padha pengin. Paling asring iku sing wadon rusia nemtokaken kanggo pindhah menyang Italia sawise marriage. Kaya sing paling rusia wanita padha nimbang Italia negara paling ayu ing donya, nanging uga Italia highly dikembangaké negara kulon, kados Rusia, ing ngendi mung Moscow lan kutha-kutha gedhe sing apik kanggo comfort urip. Nanging ana uga italia wong-wong sing wis mutusaké kanggo pindhah menyang mantan Soviet Union, minangka saiki iku jenis saka trendi ing Italia. Yen wong kepengin kanggo dadi seneng ing marriage, ora gumantung ing negara, apa kuwalitas kang lali luwih saka.

Ing wektu sing padha wadon ora wis dadi egois.

Ing katresnan, mung bagean saka wong bisa dadi egois, siji sing tanggung jawab kanggo poto-love, nanging selfishness kudu ora aplikasi kanggo partner.

Wong perlu kanggo nglengkapi saben liyane, kanggo pindhah kanggo ketemu saben liyane, kanggo saya ngupaya lan golek compromises. Nanging ing kene iku perlu kanggo tundhuk karo ngukur lan ora pindhah menyang extremes. Loro, siji sing urip bebarengan minangka yen iku isih piyambak, lan ing siji, sing lali piyambak kanggo liyane sing ora tengen. Loro lengkap identitas kudu ana ing imbangan lan harmoni karo saben liyane. Rusia bocah-bocah wadon sing di pengeni dening kaendahan lan titiraras pelog nem lan negara - budaya, sastra, panulis gedhe, musik klasik, tradhisi lan pendidikan. Lan kabeh budaya iki wis piye wae ngiwa tandha ing gambar wanita. Kaendahan feminin, kaya mentality saka kabeh bangsa ing donya, iku mokal kanggo nangkep, malah kanggo kabeh urip.

Ing kasus iki akeh milih Rusia.

Sayange, ing Italia ing"Rusia"wong-wong liya apa-apa, kalebu mantan Uni sovyèt, kang saiki otonomi lan wis budaya dhewe, kadhangkala luwih akeh lan ora minangka kuoso. Ing februari, paling saka rusia wanita ngimpi saka proposal marriage lan apa wis samesthine dina dening italia wanita. Valentine Day kanggo lungiting lan marriage lan kurban saka iku prakara banget serius lan tumindak, ora kanggo dina iki. Ing liburan iku paling apik mung kanggo nggawe gendakan seneng. Carane nggawe gendakan seneng ing februari Iki individu for everyone, ana resep carane nggawe seneng wong wadon siji utawa kabeh wanita ing donya bebarengan. Iku gumantung ing pilihan saka wanita tartamtu. Apa ngirim wadon rusia apa kanggo narik kawigaten wong manca ing kuwi cara, supaya wong wanted kanggo omah-omah dheweke.

Wong kudu aran sing dheweke enggo bareng karo wong donya.

Iki ora ateges sing loro nuduhake kabeh: pikirane lan karep karo saben liyane langsung dissolve ing siji liyane. Nuduhake donya tegese dadi ing padha gelombang kanggo ngerti saben liyane cepet lan tanpa tembung.

Sampeyan ngerti carane iku mengkono: siji mung panginten bab soko lan liyane wis ngandika padha.

Utawa bisa uga dheweke lan dheweke nulis kanggo saben liyane tèks pesen ing wektu sing padha lan teka kanggo persis padha pesen. Kang ing panggonan beda, padha dumadakan wis panginten bab sing padha lan mutusaké kanggo nuduhake pikiraken iki karo wong sing paling cedhak. Iki diarani telepathy utawa mung banget cedhak sambungan emosi sing ngidini impuls kanggo aran saben liyane malah ing kadohan. Iku ketok sing wadon kudu nuduhake ing paling sawetara saka dheweke wong-wong kang karep, nanging wong ngirim paling sethithik pas dheweke becik saka wong. Saben wong milih wong wadon kanggo awake dhewe lan, mesthi, subconsciously ngrasa, kang dheweke wis dadi, malah yen ora bisa nerangake ing tembung. Sampeyan ngerti muni saka profil voice, rasa, kiss, mambu saka dheweke kulit, macem-macem rincian subtle saka katon lan karakter stroke.

Yen wong wadon iku ayu, feminin, uga diangkat dadi, wis dheweke dhewe"poto"lan kapentingan sing, liyane saka kepinginan kanggo njaluk nikah sanalika, yen dheweke iku enten kanggo rincian, loro njaba lan internal, dheweke wis kabeh kemungkinan kanggo golek becik manca pacangan.




video chatting tanpa pendhaftaran lan gratis Free chatting chatting roulette plus omegle video video Dating site gratis camping manggon tanpa registrasi Free chatting roulette entri Ortodoks Free camping Free video wanita Free video karo bocah-bocah wadon