Aku wong Inggris, putih lanang sing wis ngginakaken paling sing urip ing Kanada nanging saiki sing manggen ing London. Aku pisah cerai nanging ora tau wis anak lan kaya kanggo ketemu becik cah wadon polandia. Aku, mina, pas, profesional, sopan, educated lan sukses. Aku kaya sing polandia budaya wis kuwat fokus ing kulawarga. Aku uga esthi Katulik lan ngerti sing paling polandia wong sing Katolik.)Nemokake dhaftar panjarwa polandia toko ing London lan nyumerepi metu ing salah siji saka wong-wong mau, kasir sing biasane badhak wadon u bisa njaluk sawetara tips saka wong-wong mau aku wis teka kanggo éling sing polandia wanita sing becik (adhedhasar info). Aku wis nyoba kanggo ketemu wong-wong mau, nanging kanggo ora duwe manfaat. Nanging padha koyone ndhelikake. Aku arep polandia wadon. Pengungkit — Sampeyan ora duwe kanggo ngala-ala wong. Yen sampeyan duwe masalah, sampeyan kudu ngurutake iku metu saka ngina wong. Iku angkara kanggo ketemu wong becik ing bumi? peneng BR. Apa bagong balesan kanggo sopan disik. Sampeyan wis moyoki wong kanggo ana alesan. Ana ora ana masalah apa tau dadi karo gusti yésus ngandika aku arep polandia wadon. Sampeyan lagi mung njupuk ing cara kang sijine iku nalika sawijining s cetha banget apa kang bener tegese. Uga apa sampeyan ngerti sing kita isih duwe wong-wong sing bener teka saka suku-suku ing Afrika lan Timur Tengah. Dadi, sampeyan wis moyoki wong-wong saka budaya sing lagi konco ing wektu ing ngendi sampeyan bakal weruh wong-wong mau ing panggonan kaya Dubai ing kono akèh wong ora bisa ngimpi arep ana kanggo liburan. Sampeyan re njijiki wong lan kudu mikir sadurunge ngandika Supaya apa bakal padha njaluk moyoki nalika aku ngomong bebener, sing padha nambani wong wadon ing cara sing padha minangka padha nambani unta. Bebener nyengsarakke supaya akeh. Supaya apa padha ora MUNGKASI mengkono sing tinimbang ndhelikake bebener. Hi guys, I am a taun-lawas Londoner saka middles wétan warisan goleki wong polandia bojo. Senajan, aku sukses lan dhewe bisnis, aku wis isih ora ketemu luwih setengah. Yen sampeyan ngerti sing cah wadon polandia umur, biru mata, rambute blonde, cilik irung lan dicokot plump, pls hubungi kula ing kaluhuran Kawula. Elek iki cah lanang s (I don t ngomong wong lanang) mentality kanggo milih cah wadon kaya padha milih piece saka furnitur ing Ikea s katalog. Rampung bodho kanggo aturan metu liyane negara, werna saka rambute mata etc. Apa ngatur metu becik lan prayoga search cah wadon? Murni immaturity. Sam: carane lawas sing sampeyan lan carane akeh wanita duwe sampeyan pancene dikenal. Uga, liyane cilek saka Chicago. Uga, lanang bakal dadi lanang lan banjur padha bakal tuwuh lan nemokake gesang nyata. Dheweke ora perlu kanggo njawab, mikir iku kaya iki, yen padha bisa takon carane lawas sampeyan lan carane akeh wong sing gadhah sing tenan dikenal. ora cocok banget obrolan ing forum iki, sampeyan bakal mikir. Kabeh sampeyan bisa nindakake iku nggawe pemanggih, lan ora mangu-mangu sampeyan bakal mikir sing luwih liyane enlightened. Salama: mung kanggo basa siji kang mratelakake panemume marang max utawa ing paling kasus sing sejatine sifate childish lan bodho. Yen pesen ditulis dening taruna, kita bisa ngerti, nanging yen saka diwasa, iku banget sedih. Carane akeh wanita saka Polandia lan saka ing panggenan liya sampun kang wong dikenal.)? Sawijining s siji dhewe mratelakake panemume, childish.

Nanging durung maneh sing tumindak namung minangka childish. Dadi, apa alesan. sampeyan sing ora taruna. Salama: sampeyan mung argue kanggo marga saka udur. Don t pitutur marang kula sing basing siji kang mratelakake panemume marang (max utawa kasus) ndadekake iku serius lan malah ngelmu. Lan ya, iku nuduhake immaturity utawa kosong kabodhoan. Salama: kene, aku karo sampeyan.). Kita ora bisa pirembagan bab kabèh alas dening looking ing mung siji wit-witan). Basing siji kang mratelakake panemume utawa kasus iku ora perlu ngomong ora banget.

ngelmu)

Aku ngerti aku ora kudu mbayar manungsa waé kanggo kuwi ora becik nanging minangka iku umum, padha kudu marang sing pikiran kuwi wis rampung bodho lan ora ana guna. Aku m taun-lawas Amérika wong sinau ing London, lan aku looking kanggo ketemu sawetara Cagak nalika aku kene. Senajan aku lair lan wungu ing Amerika, aku nganggo near fluent polandia lan terus polandia kewarganegaraan liwat sandi tuwane. Nanging, aku wis tau emg ngginakaken kakehan wektu ing Polandia (rong minggu utawa saben sawetara taun max), lan aku kaya kanggo njaluk ngerti sing bagean saka warisan sing luwih apik (lan uga, awit aku kiwa ngarep taun kepungkur sandi polandia wis njupuk siji kanggo samsaya awon wiwit aku ora ana maneh nganggo iku ing basis saben dina karo sandi tuwane, lan aku pancene ora arep ilang kemampuan kanggo nganggo iku). Dadi, aku pemikiran ngendi ing London aku bisa nemokake lan chatting kanggo Cagak. Aku wis dadi adoh nyoba unit sandi s polandia masyarakat, nanging padha arang ketemu lan aku wis ketemu sing anggota kanggo dadi rodo cliquey (kabeh padha ngerti saben liyane saka Warsaw lan banget nyenyet ngrajut, aku iki luwih penasaran kanggo wong-wong mau minangka Amérika sing bisa nganggo polandia). Ngendi kowe wong lanang nyaranake, aku katon. Aku uga wis panginten babagan nyewakake warata ing Warsaw iki panas kanggo mungkin minggu utawa loro (Airbnb) kanggo nyoba lan kacemplungaken dhewe ing budaya. Apa Cagak ing Polandia wis sarujuk mratelakake panemume saka Amerika. Pengungkit sampeyan re ngina Éropah lan disparaging kahanan dening mbandingaken menyang masyarakat Wétan Tengah (unta dagang) lan aran ora kawirangan wae. Sawijining s cantik ketok sing maneh lan Israel karo conto saka proses. Saiki iki British disik seeking metu polandia lady kanggo potensial mangsa pasangan iku bagéan saka wong Eropah. Apa kita nindakake diantara wong kita dhewe ing kita dhewe homelands ngirim ora bisa badhan wae kanggo Levantine. Kita Éropah sing siji wong karo akeh cabang lan kita dhewe bhinéka kang kanggo kita

About