submit


Hello. Iki dicokot’ saka wektu sing ing kutha aku weruh cah wadon sing aku kaya akèh, nanging kanggo kang aku ora ngerti carane kanggo takon kanggo metu, ora dadi luwih amarga shyness nanging amarga saka lack saka kesempatan minangka iku tansah ing perusahaan saka wong lan aku ora bisa koyone kanggo golek wayahe tengen kanggo pitutur marang dheweke sing aku ngene kaya kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti dheweke. Aku manggon ing kutha karo luwih gedhe, mulane sampeyan ora ngerti carane aku lan aku malah ora ngerti carane iku iki disebut dheweke nganti sawetara jam kepungkur esuk iki nanging aku ngatur kanggo golek metu jeneng mburi (nanging ora jeneng) lan aku mikir nulis layang, dadi sethitik romantis ngendi aku ngakeni bilih nalika aku weruh iku aku aran soko khusus nang kula, soko sing aku wis ora felt kanggo wektu sing dawa banget. Apa sampeyan ngomong. Bisa dadi solusi sregep, utawa ngerti saka seksual predator. Apa sampeyan mikir iku luwih apik kanggo ninggalake wong-wong mau minangka kontak, yen iku pancene kasengsem kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti kula, nomer telpon seluler utawa e-mail. Aku katon nerusake kanggo komentar, utamané saka bocah-bocah wadon. Thanks. Wanita kaya wong sing mangerténi carane kanggo stupirle katon pasuryan pendekatan uga rimettercela. Saka apa sampeyan nulis sing panjenengan ora ngerti, lan banjur layang, ing pangadilan, iku bakal pancen boten cecek. Sampeyan kudu golek cara kanggo dadi unik utawa liwat ndhuwur. Lan iki bisa rampung dening derajat, liwat proses sing develops dina-dina lan sing ndudohke manungsa waé ing bisa kasengsem, utawa, genti-genti, soko striking sing sijine ing cahya saka sawijining reflektor, ing kuwi cara sing dheweke bewara sing. Ana resep sing dadi uga lan wong-wong wis kanggo golek dhewe, eksploitasi sing ciri pribadi. Sing diterangake, aku wis tansah pamilih kanggo kawigaten ing aku, ninggalake iku kanggo dheweke kanggo milih yen apa kang weruh bisa dadi kapentingan kanggo sampeyan, lan aku njamin sampeyan sing populer kawicaksanan uga sing dibayangke ing kita dina, ing ngandika lawas,»rejeki ganjaran kandel»kanggo kula wis mesthi wis apik. Sawetara wanita kaya wong bisu, sing ora saka uler, kang ora t kesandhung ing antarane sikilmu karo funny jokes lan akeh banget, nanging sampeyan bisa katon ing paling cahya, ing dina pepeteng lan disheveled, sing ngerti carane kanggo ngrungokake kanggo sampeyan tanpa menehi sampeyan saran unsolicited, sing saiki nanging ora intrusive, ora kudu kurang lan romantis, nanging subtle lan loropaken. Kanggo ngerti wong wadon, ora ateges gadhah kanggo saiki utawa introduce piyambak, njaluk bantuan kanggo ngerti wong wadon iku langkah pisanan kanggo ketik ing misteri saka bab. Manungsa waé, peparingé, tembung romantis, kabeh résolusi ngginakaken kanggo nelukake jantung sing mung wektu bisa entuk. Kabeh trappings bahan tetep ing laci kanggo tuwuh jamur, tembung karo kapentingan NYATA sampeyan tau lali. Wong-wong sing ngomong, amarga sampeyan sing ayu, lan wanita padha bungah-bungah lan ngrengga sing njaba kaendahan. Wong sing godhong tandha ora bakal ngarih-arih, nanging ngrungokake kanggo sampeyan, menehi item, nanging sampeyan tangan ing hadiah saka mripate tulus, kang badhan, pangerten kang sarate. Aku lunga liwat, mbok menawa, wong, nunggu pantes kanggo bakal dianggep. Lan nalika sampeyan aran sing kabeh donya iku adoh, iku. Ana tembung sing gagal kanggo angkat saka lemah lan liya-liyane sing, nanging, ditandhani pesawat, kisaran kanggo maca ing udhara nganti ngelus-elus mega. Lan yen sampeyan nutup mata sampeyan bisa ambegan ing musik sing kedher ing jantung. Sampeyan nulis layang, yen ora transposing liya sing tau bisa ngadeg jejere. Lan sawise sing kanggo huruf sampeyan ora bakal nampa respon, tansah elinga sing janjian sing padha, dheweke durung. sampeyan ngerti, aku ora mikir sing nulis iku ing bab hak. miturut kula sampeyan kudu miwiti bidang, salam dheweke, sorridendole, nggawe wong-wong mau nglirik’orba supaya sampeyan bakal weruh sing bakal dheweke saka sampeyan. yen sampeyan ora weruh iki kawigatèné njupuk ambegan jero lan presented. kita bocah-bocah wadon kaya sing gedhe-gedhe sing wis ana lan sampeyan ngomong: hello my name is Pinco pallino sampeyan arep kanggo nyumerepi metu lan njaluk bantuan kanggo ngerti kita. ora sing gedhe-gedhe sing ana mulangi sampeyan: dear Genevieve, aku arep ngomong sing ana mung ayu lan aku kaya sampeyan supaya akeh. nanggepi bakal: omelan, aku ngerti sing aku ayu sing lagi ora page kanggo pitutur marang kula apa kang senengane bab kula. padha nggawe wani presented. good luck karo pangarep-arep sing resmi dina suci. Dear koti biasane wangsulan: bab ingkang kawitan aku iku introduce myself langsung lan takon kanggo pindhah metu iku bakal dadi luwih prasaja, nanging aku njamin sampeyan sing pancen srengenge katon padhang cilik angel kanggo pendekatan wadon, kanggo nyekel dheweke wayahe piyambak utawa karo kanca, aku kudu pedinarla kabeh dina karo resiko sing sampeyan ora bakal bisa kanggo golek wayahe (sampeyan mikir aku weruh, piyambak, kanggo menit ing taun sing aku weruh supaya kowe.). mungkin ora ing katresnan huruf, nanging aku ora mikir dheweke bakal kaya yen takon sampeyan kanggo njaluk metu ing ngarepe kanca-kanca sing mesthi aku bakal ngomong ora, kanggo wedi saka looking kaya gampang cah wadon, lan tokoh saka pawarto bakal ora mung kanggo kula, nanging uga kanggo dheweke) krisis sing ana lampu, saiki, song dening cah cilik. nalika sampeyan pindhah ing janjian, sampeyan wis ngerti yen dheweke bakal utawa ora. prabédan dumunung ing kene. njaga mata mbukak, lan padha blindfold supaya yen wong bakal saiki ing janjian sampeyan bakal ngerti apa ana teka. Krisis ya, kuciwo saka pangarepan bagéan saka bagasi, sasi, ora banget adoh. Aku tartamtu, nanging, iku boroske wektu kanggo ngenteni soko sing kita ngerti ana bakal teka. Ing nalisir, iku ora mundhut saka wektu, nggunakake aplikasi iku kanggo ngerti sing kita ngadhepi tanpa tapparci kita mata kanggo kasunyatan sing, yen sampeyan wis nggawe gaweyan, sampeyan kudu cetha saka awal. Sampeyan ngerti wektu nalika dheweke sing aspèk ora kanggo kantun janjian, ora dubiterai, malah kanggo cepet saka iki. Yen sampeyan wis nggawe gaweyan lan karo dhewe, pratandha sing cetha, ora diajak kula janji ora katahan, aku ndedonga panjenengan, wong-wong sing bagéan saka alam manungsa, mikir carane akeh sethitik voices internal padha pitutur marang kowe sing yours punika muspra pangarep-arep. Aku manawa sampeyan aran sampeyan uga lan sampeyan wanted kanggo nggawe bisu wong-wong mau. Yen aku ora njawab sembarang liyane kanggo lack of bakal, nanging amarga aku duwe wektu winates akhir-akhir iki. Mulane, aku apologize yen aku ninggalake iki kirim tanpa nanggapi kanggo bisa komentar kanggo mangsa. ya, mungkin alesan, nanging saka pengalaman, aku pitutur marang kowe sing idea saka huruf, aku sfagiola akèh, nanging banjur sampeyan bakal. sampeyan ngerti mung pungkasan jeneng utawa apa sampeyan ngomong jeneng wong. lan carane lawas sampeyan. miturut kula, nanging, sampeyan bisa nutup sadurunge dheweke kanggo sawijining perusahaan yen ora kawangun dening srengenge, sundel. supaya sampeyan mesthi ora bakal pindhah munggah tanpa menehi ing mripat, lan banjur sampeyan bakal ngerti apa dheweke mikir saka sampeyan. P. S nuwun sewu yen aku ngomong mokal, nanging aku bakal nyoba

About