Mike, aku manggon ing Paris cedhak metro, tanpa materi lan masalah omah, pangertèn sing apik saka banyolan, ora nyukupi, nyata, maha kéwan, bisa digunakake minangka njaga keamanan ing kantor tenan hukum. Kabeh wong kaya buku, lan kita maca wong-wong mau. Wong kanggo sasi, wong loro. Wong sawise mung taun ngerti wong ora maca iki tau. Dhokter wadon mlaku-mlaku karo tebu, Hobby sing psikologi, kolam renang, cafe, mlaku-mlaku ing Sokolniki, teater, tari, etc. Looking kanggo kanca saka umur padha lan kapentingan kanggo peserta luang aktivitas. Kanggo pindhah liwat gesang bebarengan, tangan ing tangan ing kabungahan lan kasusahan. taun.

Bakal ketemu becik wadon saka sembarang kutha cumadhang kanggo mbangun sesambetan lan urip bebarengan. Aku kaya kanggo ketemu becik cah wadon saka saben taun karo yahoo nggawe kulawarga lan urip bebarengan karo kula. Yen sampeyan lagi ora saka Washington apik banget. Looking for wong aktif, positif kapentingan ing gaya urip sehat. Maha interaksi karo wong-wong. Mbukak kanggo kabeh anyar sing bisa nambah urip lan mundhakaken kanggo tingkat anyar saka wutah pribadi. Ayo kang karya bebarengan kanggo nggawe urip sing luwih apik bebarengan. taun.

Cah wadon, goleki wong lanang marriage arep wong lanang ngrawat romantis aku umur rong puluh taun, tanpa ala sifat Muscovite. taun.

Muscovite, karo awak becik lan apik ing wangun fisik. Goleki wong wadon saka AMERIKA serikat umur sèket taun, maha nalika dheweke nindakake pijet. Dhuwur, bobot, complexion bisa sembarang. Rincian ing correspondence.

Ora Commerce

Hello ayu isih kanggo kula wong liyo.

Ngidini kula kanggo introduce myself, jenengku Ivan, aku umur patang puluh taun, Muscovite, siji, ora anak, wutah satus pitung puluh cm, bobot wolung puluh kg, karo alkohol masalah ora kudu apik, manut lan affectionate, bisa kanggo ngrungokake.

Menarik, langsing, sawijining, karo pangertèn saka banyolan lan warna kapentingan. Pegatan karo ora duwe anak. Aku manggon ing Israel. Ing salah siji cara utawa liyane duwe sing kuwalitas kanggo katon ing wong. Katon kanggo partner kanggo hubungan serius

About