submit


Kita anyar acak VideoChat. Kita tansah looking for kualitas ing kita chats lan kita tansah nyoba kanggo ngidini kedhaftar saka piranti seluler kanggo ngakses kabeh saka kita chatting ing kondisi padha minangka tabel kedhaftar, Kita padha ora kaya apa sing kedados ing versi liyane chatting kamar ngendi seluler lan desktop sing temen beda, lan seluler kedhaftar bisa ngobrol karo pangguna desktop lan Kosok balene, minangka ing paling saiki chatting sistem loro sistem sing dibedakno, lan ing pungkasan, iku menehi diferensiasi sing angel kanggo akeh kedhaftar kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti saben liyane amarga lagi ora disambungake menyang padha chatting server. Iku kawirangan, amarga ora kejawab bagean pinunjul saka kapabilitas bebarengan kanggo rembugan karo nomer akeh kedhaftar, lan kita mutusaké iku sing cara, karo anyar video chatting, kang ora mbutuhake sembarang plugin tambahan, lan kerjane kanggo loro seluler kedhaftar lan kedhaftar desktop. Kabeh anggota padha ing siji video chatting, audio, video lan teks fitur. Kita VideoChat Acak, kang utamané kasusun saka kaping pindho sambungan pangguna kanggo pangguna langsung, tanpa mediasi saka server njaba, supaya iku ora ngirim amarga saka watesan dhewe, supaya iku mokal kanggo ngontrol pangguna disambungake, amarga iki kita kudu kanggo nyambung menyang saben saka wong-wong mau, matesi jumlah wektu chatting kanggo kedhaftar, Supaya nggunakake kita fitur video chatting karo ati-ati, amarga sampeyan ora ngerti sing ing sisih liyane saka kamera. Kita uga kudu ngandhani sing saiki, iku bisa sing pengguna sing nduweni akses menyang webcam bisa ngrekam lepen data.

About